Xander65 13 januari 2012 | |
Ben gek op Indonesisch eten maar hier gaat alles fout wat maar fout kan gaan. Bediening door een zeer onverzorgde nauwelijks te begrijpen ober. Bestelling kwam in etappes op tafel. Eten ook niet gelijktijdig op tafel. Na eten voor tafelgenoot, na 45 minuten op tafel, moest ik nog eens 25 minuten wachten op mijn eten. Kwaliteit was matig. Vooral vlees was niet goed. Had ook de indruk dat eten wordt hergebruikt. Ober had duidelijk geen notie van wijn en kwam met een 2-literfles niet te drinken witte wijn op de proppen. Voor 3,50 euro per glas! Prijzen liggen sowieso hoog. Een kopje koffie voor 3 euro. Dit was eens maar nooit weer. |
Femke39 24 maart 2011 | |
Onlangs een goede rijsttafel gegeten meer dan voldoende voor 2 personen.
clinic 10 augustus 2010 | |
Afgelopen zondag hier gegeten. ER was alleen maar boven plek, dichtbij toilet en voorraadkast.
smary 22 juni 2010 | |
Buitengewoon bediening, aangename inrichting, en absoluut heerlijk eten. Een uitstekende maaltijd hier gegeten. |
Proever18001 24 mei 2010 | |
Heb hier een aantal maal gegeten. Opvallend is dat wanneer we met z'n tweeen hier eten en beiden een rijsttafel bestellen, we MEER dan genoeg kregen en daarmee een uitstekende prijs - kwaliteit ervaarden.
ozzieoscar 11 april 2010 | |
Lekker simpel Indonesisch eten met veel smaak. De rijsttafels voor 1 persoon zijn ook voor 1 persoon (portie was genoeg en niet teveel) en alles was goed bereid. De bediening was erg vriendelijk, we moesten naar een voorstelling en hadden daardoor weinig tijd, maar dat was geen probleem. Ook de prijs/kwaliteit was erg goed. |
Sue 15 januari 2010 | |
Goede rijsttafels, vriendelijke, niet heel efficiente bediening, smakelijke gerechten, prijs-kwaliteit: OK |
Jonathan 9 december 2009 | |
Vandaag had ik met mijn vriend in Soenda Kelapa gegeten. Wij hadden de rijstafel batavia besteld. Hierbij hebben wij een speciaal indonesisch biertje bij gedronken. Ik kan zeggen dat de bediening en het eten voortreffelijk is. Het eten was vers, de smaak was sensationeel en de bediening was vriendelijk, zeker een aanrader om daar te gaan eten. De prijs-kwaliteits verhouding is uitstekend. Ik zal hier zeker vaker komen. |
Sjeef 23 november 2009 | |
Simpel Indonesch eethuisje - Ja, Balinees - Nee.
marar 5 november 2009 | |
In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren bij dit restaurant gegeten. Voor het laatst een week geleden. Zoals altijd was het eten erg lekker en de bediening vriendelijk. En ook zoals altijd is de prijs-kwaliteits verhouding prima. Verwacht geen sterrenambiance, maar gewoon een eenvoudig eethuisje met bijzonder smakelijke gerechten tegen een hele redelijke prijs. |
Geef zelf je mening over Soenda Kelapa