1 2 3 ouder »

Xander65 Xander65 13 januari 2012

Ben gek op Indonesisch eten maar hier gaat alles fout wat maar fout kan gaan. Bediening door een zeer onverzorgde nauwelijks te begrijpen ober. Bestelling kwam in etappes op tafel. Eten ook niet gelijktijdig op tafel. Na eten voor tafelgenoot, na 45 minuten op tafel, moest ik nog eens 25 minuten wachten op mijn eten. Kwaliteit was matig. Vooral vlees was niet goed. Had ook de indruk dat eten wordt hergebruikt. Ober had duidelijk geen notie van wijn en kwam met een 2-literfles niet te drinken witte wijn op de proppen. Voor 3,50 euro per glas! Prijzen liggen sowieso hoog. Een kopje koffie voor 3 euro. Dit was eens maar nooit weer.

Femke39 Femke39 24 maart 2011

Onlangs een goede rijsttafel gegeten meer dan voldoende voor 2 personen.
Het vlees was iets aan de taaie kant en had iets warmer gekund. Maar in zijn geheel een ruim voldoende. De bediening is aardig en correct. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Nette en schoon ( klein ) restaurant. We gaan zeker nog een keer terug.

clinic clinic 10 augustus 2010

Afgelopen zondag hier gegeten. ER was alleen maar boven plek, dichtbij toilet en voorraadkast.
Na besteld te hebben vroegen wij 15 minuten later hiernaar . Ja, het komt spoedig ! Weer 10 minuten laten hetzelfde antwoord "" ja het komt", weer 8 minuten later (3e keer) "ja het komt over tien minuten ! Daarmede was de maat vol en wij zijn meteen opgestapt. De eigenaar maakte nog een verkeerde (hautaine) opmerking, of wij "dachten bij een chinees te zitten". Tja, een chinees is in ieder geval veel sneller en KLANTGERICHTER.
Hier komen wij nooit meer terug.

smary smary 22 juni 2010

Buitengewoon bediening, aangename inrichting, en absoluut heerlijk eten. Een uitstekende maaltijd hier gegeten.

Proever18001 Proever18001 24 mei 2010

Heb hier een aantal maal gegeten. Opvallend is dat wanneer we met z'n tweeen hier eten en beiden een rijsttafel bestellen, we MEER dan genoeg kregen en daarmee een uitstekende prijs - kwaliteit ervaarden.
Maar we hebben ook twee maal met een groep van 6 - 8 personen gegeten en beide keren was het kwa hoeveelheid eten heel krap. Alle bakjes waren schoon op en sommige mensen hadden nog honger. Toen we het restaurant hier op wezen ging men in discussie dat we toch echt alles gekregen hadden waar we recht op hadden. Wellicht was het zo, maar het had wel zo aardig geweest iets van een extra bak nassi oid neer te zetten zodat we niet met een leeg (en slecht) gevoel weg gingen (en zodat je niet een paar vaste klanten kwijtgeraakt was, wat nu het geval is). Gemiste kans. Een klant armer en een slechte recentie op Iens rijker...

ozzieoscar ozzieoscar 11 april 2010

Lekker simpel Indonesisch eten met veel smaak. De rijsttafels voor 1 persoon zijn ook voor 1 persoon (portie was genoeg en niet teveel) en alles was goed bereid. De bediening was erg vriendelijk, we moesten naar een voorstelling en hadden daardoor weinig tijd, maar dat was geen probleem. Ook de prijs/kwaliteit was erg goed.

Sue Sue 15 januari 2010

Goede rijsttafels, vriendelijke, niet heel efficiente bediening, smakelijke gerechten, prijs-kwaliteit: OK

Jonathan Jonathan 9 december 2009

Vandaag had ik met mijn vriend in Soenda Kelapa gegeten. Wij hadden de rijstafel batavia besteld. Hierbij hebben wij een speciaal indonesisch biertje bij gedronken. Ik kan zeggen dat de bediening en het eten voortreffelijk is. Het eten was vers, de smaak was sensationeel en de bediening was vriendelijk, zeker een aanrader om daar te gaan eten. De prijs-kwaliteits verhouding is uitstekend. Ik zal hier zeker vaker komen.

Sjeef Sjeef 23 november 2009

Simpel Indonesch eethuisje - Ja, Balinees - Nee.
En de kok gooit er absoluut niet met de pet ernaar.
Integendeel, de kwaliteit/prijsverhouding/kwantiteit klopt in dit eethuisje helemaal.
Bovendien is de inrichting al weer geruime tijd geleden totaal gerenoveerd.
IENS mag de tekst in "Meningen van proevers samengevat" wel eens aanpassen.

marar marar 5 november 2009

In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren bij dit restaurant gegeten. Voor het laatst een week geleden. Zoals altijd was het eten erg lekker en de bediening vriendelijk. En ook zoals altijd is de prijs-kwaliteits verhouding prima. Verwacht geen sterrenambiance, maar gewoon een eenvoudig eethuisje met bijzonder smakelijke gerechten tegen een hele redelijke prijs.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Soenda Kelapa