‘Ze hebben eindelijk het dakterras in gebruik genomen!’ Tijd om daar eens lekker rustig te dineren dus, want ‘alleen borrelen op dat terras is niet mogelijk’. Logisch natuurlijk, want in een zaak als deze kom je om te eten en dat kun je hier erg goed. ‘De prijzen zijn aan de hoge kant bij Archibald Schimmelpenninck, maar daar krijg je wel wat voor terug. Naast het uitstekende eten is ook de service van de ‘vriendelijke en ervaren bediening’ klasse. Als je houdt van ‘zien en gezien worden’ voel je je hier zeker op je gemak!
Lekker gegeten hier vanavond. De carpaccio was echt geweldig, in de top drie ooit-gegeten! Hoofdgerecht varkenshaas was erg goed, ook door de verrassende mie (?) eronder. Toetje was mooi opgemaakt, smaak was goed-maar-niet-bijzonder-van-smaak.
Conclusie: zoals de meeste hieronder schrijven wel wat duurder, maar dan heb je ook wat!
Als doorgewinterde lunch bezoeker bij Archibald kan ik slechts opmerken dat het eten meer dan voortreffelijk is en de bediening bijzonder vriendelijk. Horeca zoals horeca bedoeld is. Hier kan ik met mijn klanten uitstekend eten, we zijn altijd zeer tevreden. De lunchporties zijn ruim de kwaliteit steeds weer een wandeling waard!
Ik eet hier 1x in de maand. Het is altijd prima. Het eten is goed, bediening is goed en attent. Erg gezellig restaurant.
Ik vind het alleen iets te duur maar het eten en de bediening compenseren dit.
Je moet rustig aan doen wil je met 2 personen onder de E 100 blijven (voorgerecht, hoofdgerecht, fles wijn, koffie etc).
er mogen iets meer vleesgerechten op de kaart.
Gisteren weer eens lekker bij Archibald gegeten, het blijft gewoon een toptent met zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten! In een woord: aanrader!
Geef zelf je mening over Archibald Schimmelpenninck