ik heb vorige week gegeten maar de bediening is heel slecht ,ze waren chagrijnig.de eten is goed. de sfeer is ook niet de goede kant,vooral jong meisje bediening zwart lang haar die is nooit vrolijk
Niet echt een geweldige rijsttafel-ervaring opgedaan. Niet gebalanceerd; alles smaakte hetzelfde, alles was zeer pedis. Ook vond ik sommige gerechten niet echt warm. Nee, ik ga maar weer op zoek naar een andere toko..
Binnengekomen kregen we (gereserveerd voor gezelschap van vier)
een kleine tafel toegewezen.
Vijf minuten mochten we verhuizen naar een ruimere tafel.
Vervolgens verwarring bij het bestellen van het eten;
Of we allemaal hetzelfde menu wilden nemen, omdat het erg druk
was in de keuken.
Een enkele variatie hierop,werd in eerste instantie niet echt op prijs gesteld.
Aan het einde van dit gesprek zouden we (toch) alles krijgen
wat we oorspronkelijk wilden.
Alles bijelkaar een teleurstellend en overbodig intermezzo.
Het eten was overigens prima (we hadden die grote tafel echt
nodig) evenals de bediening.
We komen vast nog wel eens terug (in rustigere tijden)
Heb vanavond tijdens RestaurantWeek @Amsterdam kennis gemaakt met Sampurna, echt heerlijk gegeten, lekker vissate vooraf, hoofdgerecht met tofu, rundvlees en kip, heb zelf nog nooit lekker tofu gegeten, en vooral het dessert was zalig, namelijk pandan-pudding met gecarameliseerde banaan, en cocos-ijs met zoete zwarte rijst, 1 woord: Geweldig!!! Echt een aanrader als je van lekker Indonesiche keuken houdt, mooie ambiance, leuk ingericht!! Leuke en spontane gastvrouw!! Zal zeker terugkomen! Een geslaagd avondje uit eten, Bedankt Sampurna! Groeten Joram&Daniela
Met buitenlandse vrienden gegeten. Er werd ontzettend moeilijk gedaan over het schenken van het prima Amsterdamse water. Als we niet met onze vrienden watren geweest, zouden we onmiddelijke vertrokken zijn. Prijs/kwaliteit was ondermaats.