Viewtje 17 mei 2011 | |
De echte oer-utrechtse-gezelligheid kan je bij 'de Dikke' vinden. Gezellig om even een borreltje te doen, gezellig bij te kletsen met vriendinnen. De bediening is erg vriendelijk. Wijnen zijn niet om naar huis te schrijven, maar dat moet je hier dan ook niet verwachten. |
louism 8 januari 2011 | |
sfeervolle tent, leuk om een biertje te drinken. Maar het ruikt er naar chloor en de prijzen zijn echt te hoog. Borrelhapje gemiddeld 6,50€ en een bittergarnituur voor 10€ (10 stuks) is echt SCHANDALIG. |
BCDE 16 september 2010 | |
De steak frites was niet om over naar huis te schrijven. Steak was droog en aan de taaie kant, ondanks dat deze medium-rare gebakken was. Bediening voor het bar gedeelte is goed, eters doen ze er echt een beetje bij en dat merk je. |
Het proberen waard... 4 juni 2010 | |
Het is een eetcafe maar toch :( De bediening tapt liever een biertje dan dat ze eten uit serveren. Er wordt niet op je gelet en het duurt een eeuwigheid dat je te eten krijgt.
Jacques Bak 26 februari 2010 | |
Laatst maar weggegaan, want Dries is overduidelijk alleen carnivoor. Zo'n leuke sfeer hangt er in het café, lekker biertje en we vroegen de menukaart. Wat schetst onze verbazing: alleen maar vleesgerechten! Geen vis en ook niks vegetarisch. Ja 1 salade dan. Kom op jongens...uitbreiden die kaart. |
Proever67280 19 juni 2008 | |
Prima eten en overheerlijk vlees van De Lindenhoff in Baambrugge (www.lindenhoff.nl). Hulde! Voor 15,95 een lekkere sate van Baambrugs big met frietjes, een salade en brood met goede tapenade en boter vooraf. Dit ontstijgt het gemiddelde eetcafe niveau! |
Proever15515 5 april 2007 | |
Dit eetcafé stond bekend om de prima barhap. Voor € 8,50 kreeg je sate/schnitzel/spare-ribs met frites en salade. Helaas heeft de directie van dit restaurant besloten om te stoppen met de barhappen en alleen nog saté/kogelbiefstuk op de kaart te zetten voor een bedrag van rond de 12 euro. Ik nam de proef op de som en bestelde saté, mijn teleurstelling was groot toen bleek dat het hetzelfde bord en hoeveelheid/kwaliteit was als waar ik voorheen 8,50 voor betaalde. Het zijn dan weliswaar kleine bedragen (ook 12 euro is natuurlijk niet extreem veel), toch voelde ik mij bekocht. Voortaan ga ik dus elders mijn sateetje eten. Kwaliteit is goed, maar deze menu en prijsverandering vind ik slecht initiatief. |
Maria Kanaria 16 oktober 2006 | |
Wij zijn hier gisteravond geweest en hadden misschien als voordeel dat het er niet druk was. Hierdoor werden we direct geholpen en stond het eten binnen 20 minuten op tafel. Bij alle hoofdgerechten zit een enorme salade en een stapel brood met kruidenboter, dus dat is al bijna een maaltijd op zich. Wij bestelden 2 keer de sate. Deze was lekker, maar het vlees smaakte een beetje goedkoop.
Proever47801 15 juni 2006 | |
Lekker gegeten, leuke bediening. Je zit er op je gemak, zowel buiten als binnen. Vooral de sate is een aanrader! |
Proever30801 3 maart 2005 | |
Erg gezellig kroegje, leuke bediening en prima eten, vooral het natafelen kan ik daar aanraden! |
Geef zelf je mening over De Dikke Dries