De echte oer-utrechtse-gezelligheid kan je bij 'de Dikke' vinden. Gezellig om even een borreltje te doen, gezellig bij te kletsen met vriendinnen. De bediening is erg vriendelijk. Wijnen zijn niet om naar huis te schrijven, maar dat moet je hier dan ook niet verwachten.
sfeervolle tent, leuk om een biertje te drinken. Maar het ruikt er naar chloor en de prijzen zijn echt te hoog. Borrelhapje gemiddeld 6,50€ en een bittergarnituur voor 10€ (10 stuks) is echt SCHANDALIG.
De steak frites was niet om over naar huis te schrijven. Steak was droog en aan de taaie kant, ondanks dat deze medium-rare gebakken was. Bediening voor het bar gedeelte is goed, eters doen ze er echt een beetje bij en dat merk je.
Het is een eetcafe maar toch :( De bediening tapt liever een biertje dan dat ze eten uit serveren. Er wordt niet op je gelet en het duurt een eeuwigheid dat je te eten krijgt.
En voor iemand die geen vlees eet is het ook geen aanrader.
Los van al mijn kritiek blijft de sfeer van dit familie cafe briljant. Het is trots, Utrechts, herkenbaar en iedereen is welkom. Dat maakt het ook wel weer mooi en de kwaliteit van het eten minder belangrijk.
Laatst maar weggegaan, want Dries is overduidelijk alleen carnivoor. Zo'n leuke sfeer hangt er in het café, lekker biertje en we vroegen de menukaart. Wat schetst onze verbazing: alleen maar vleesgerechten! Geen vis en ook niks vegetarisch. Ja 1 salade dan. Kom op jongens...uitbreiden die kaart.