6.8
7.0

KeukenGrieks
Openingstijden17.00-21.30, di gesloten

Caroline Rijsterborgh Caroline Rijsterborgh 30 april 2012

Wij kwamen hier vanavond bij toeval terecht en hebben erg lekker gegeten. Het lamsvlees in de stoofpot met aubergines was boterzacht, lekker gekruid met een vleugje kaneel, zoals gebruikelijk in Griekenland. Inderdaad vet, maar ja, dat is de Griekse keuken eigen. Het vlees op de Odysseusschotel was heerlijk gekruid, mals, sappig en goed gegaard. Die ervaring heb ik niet bij heel veel Griekse restaurants. Supersnelle bediening. Mij zien ze, als ik weer voor een wandeltocht in de buurt ben, beslist terug.

hoepla hoepla 31 oktober 2011

kalamaria flauw, gestoofd lamsvlees vet en flauw, een bordje frites (twee porties!!!) staat voor €9,- op de rekening. we zijn er vaker geweest, maar dit was de laatste keer.

vogelaar vogelaar 27 februari 2011

Deze Griek zit er al 25 jaar en dat zegt al veel over de kwaliteit van het restaurant. En het eten is ook gewoon goed en voor de meesten meer dan genoeg.
Zowel de bediening als de keuken is vlot en correct. Kortom een gezellig restaurant met lekker eten voor een redelijke prijs.

pentacle pentacle 14 mei 2010

Te rumoerig giros was koud de rest van mijn gasten vonden het eten matig,persoonlijk vind ik dit restaurant geen aanrader , rij liever wat verder.

Corr Bhan Corr Bhan 21 oktober 2009

Altijd goed, zoals menige Bilthovenaar weet. Veel vaste klanten, dat zegt al iets. Ik ben daar ook een van: ik eet hier gemiddeld zeker eenmaal per maand. Ook dat zegt iets. Als ik bij Zorba binnenloop weet ik drie dingen zeker: ik eet erg lekker (vlees van de grill is geweldig!) voor een keurige prijs, ik zit na de maaltijd helemaal vol, en ik word gegarandeerd vriendelijk behandeld (altijd tijd voor een praatje, ook als het druk is). Zorba is niet voor niets al meer dan 20 jaar een succes. De meningen op deze site zeggen ook iets: meer dan tweederde "uitstekend", de rest "goed", en helemaal niets lager dan dat. En terecht! Dimitri en zijn familie hebben er duidelijk plezier in om het je naar de zin te maken. Mijn favoriet is de Athene schotel (voorafgegaan door het altijd verstrekte glaasje ouzo van het huis): giros, suzuki en souflaki met rijst en salade. De verschillende vleessoorten behouden hun eigen smaak, heerlijk! Het vlees is altijd mals en smaakvol, de kwaliteit is constant. Neem daarbij een glaasje van de lekkere rode huiswijn en je avond kan niet meer stuk.

Geef zelf je mening over Zorba de Griek