We hebben hier twee keer gegeten. De eerste keer was het eten en de bediening goed, de tweede keer viel het erg tegen. Ons vegetarische gerecht was veel te zout, net als de vis van twee van onze tafelgenoten. De aardappeltjes waren ook behoorlijk zout en hard. Het was binnen tijdens het eten erg warm, waardoor we graag een nagerecht buiten wilden. We kregen echter te horen dat dit niet mogelijk was omdat het anders te druk werd voor de bediening. Dit vonden we een erg vreemde gang van zaken voor een restaurant van deze status. Na wat aandringen werd ons toch verteld dat we buiten wel een nagercht mochten nemen (we zaten ondertussen al buiten). Een verklaring of excuses voor deze vreemde gang van zaken bleef echter uit. Alhoewel het eten de eerste keer wel goed was betwijfel ik of ik hier nog eens zou willen eten.
Direkt naast de kerk gelegen wat ouderwets ingericht restaurant.De aanbevolen tong genomen en het verrassingsmenu.De vis was prima,maar het menu niet echt een verrassing.Prijzen van het gebodene aan de hoge kant.Alles gaat wat traag,waardoor je te lang op het volgende gerecht moet wachten.
Eten is eigenlijk heel behoorlijk, alhoewel de porties wel erg stevig zijn, Duitsers of Amerikanen zouden hier erg blij van worden. Wij waren na het voorgerecht al bijna klaar. Dat was maar goed ook, want er zat een uur (!) tussen elk gerecht. Dat het wat lang duurde , viel ook de bediening op. Die weliswaar empatisch was, maar er veranderde niets na een opmerking hierover van ons. Nu was het redelijk druk, maar ja, neem zoveel reserveringen aan als je aan kan. Kleine tip: rode wijn is toch echt lekkerder als je het drinkt op kamertemperatuur, investeer in een wijnkast of graaf de kelder wat dieper, wijn serveren boven de 20 graden zou verboden moeten worden.
Mijn vrouw werd 60 jaar. Met 2 vrienden gaan we er een gezellig avondje van maken. Hoera! Bij binnenkomst om 6:30 is het restaurant nog vrijwel leeg. Bij het bestellen zeggen we dat we uiterlijk om 10:00 weg moeten , omdat onze vrienden de trein moeten halen. Drieëneenhalf uur voor een diner. In die tijd willen we graag een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie of thee. Nou, dat was geen enkel probleem. Daar wordt voor gezorgd! Tijd genoeg. Om 07:15 krijgen we al ons voorgerecht. O.a. een bordje zwezerik. We krijgen 3 minuscule brokjes zwezerik voor de somma van € 16,75. We maken wat flauwe grapjes over de gestegen wereldvoedvoedselprijzen en rekenen uit wat de kiloprijs van zwezerik bij de Hanos wel moet zijn. Dan begint het lange wachten. De bediening loopt ver van ons tafeltje en kijkt vooral niet onze kant op. Tafeltjes om ons heen worden intussen vrolijk bediend. Om 08:30 beginnen we ons langzaam zorgen te maken over de afloop. Ik zoek de bediening op en herinner haar wat ik aan het begin gezegd had. Oh ja, even aan de keuken vragen. Al na een kwartier meldt ze, dat het hoofdgericht binnen 5 minuten komt. Weer een halfuur later, 09:20, wordt het geserveerd. Het vlees van een van ons, dat rosé besteld was, heeft de braadpan nauwelijks gezien. Een bezorgde blik op de klok doet ons twijfelen of het verstandig is er iets van te zeggen. We doen het toch maar. Als het wordt teruggebracht, blijkt het veranderd in een pezige schoenzool. Niet te eten. Ze doet het ook niet. Aan een nagerecht zijn we niet toegekomen. We moesten immers om 10:00 weg.
Wat je uiteindelijk nog verbaasd is de koele blik waarmee de rekening op tafel wordt gelegd. Ze zitten er niet mee, dat ze je avond hebben verpest.
Prima (zakelijk) gegeten. Ontspannen maar uiterst attente bediening, uitstekend eten in een wat ouderwetse maar daardoor erg warme en rustgevend omgeving. Niks aan veranderen, prima zo.