| Keuken | Frans |
| Huiswijn per fles | €16.50 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 12.30-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
recensent1 22 januari 2012 | |
Agressieve onvriendelijke bediening. Eten is matig. Broodje vooraf klef. Huiswijn is ook matig. |
dollie 11 juni 2011 | |
Vergane glorie. Bediening doet zijn best, eten is op zich redelijk maar onder de maat, sfeer in zijn geheel vonden wij erg matig. Durf te investeren... |
ildi 5 oktober 2010 | |
Lekker gegeten van de amuses. Wel wat aan de prijs als je er b.v. 5 neemt = 30 euro. (6 euro per stuk).Met zorg klaargemaakt. De entourage van het restaurant is niet helemaal schoon/stofvrij, maar het is er wel gezellig. Zaterdagavond was het er druk. De glazen werden steeds bijgevuld en je kreeg GRATIS water. Geen gezeur daarover. Prettig! |
Proever60806 2 mei 2010 | |
Hier gegeten op 17 april jl met een groepje van 11. We namen de amuses. Vooraf kregen we 3 italiaanse bolletjes met boter. Na ruim 2 uur kwam onze tweede amuse (de eerste een uur na binnenkomst). Het was al 21.10u en op twee piepkleine gerechtjes hielden we het nog maar net vol. Daarom gevraagd of we bij de derde amuse frietjes konden krijgen. De reactie van de op zich aardige ober was "Frietjes??!!?". Tja, wat een botte en ongooise (?) vraag was het van ons.. Wel konden we na doorvragen wat brood krijgen, wederom 3 italiaanse bolletjes met zn 11-en. De pasta carbonara was niet te eten: de spekjes bestonden in werkelijkheid uit drillerig vet in plaats van lekker spek. Dit gemeld, helaas hierop geen reactie gekregen. Toen er later iemand uit onze groep naar het toilet ging, bleken andere tafels wel gewoon patat bij hun eten (a la carte?) te hebben gekregen. Jammer, op zich was het eten wel lekker maar het was veel te weinig en we gingen naar huis met trek. Zeker geen aanrader, mede door de kapsones van het personeel. |
T. 3 maart 2010 | |
Half februari vierde een vriend van mij zijn verjaardag in dit restaurant. Het eten was wel lekker, maar de bediening was echt ronduit grof. Een vriendin die mee zou eten heeft last van haar oren. Mijn vriend was er speciaal van te voren heen gegaan om te luisteren naar het geluid. Toen werd er geen muziek gedraaid. Hij had gevraagd om een ronde tafel voor 5 personen. Hij en ik waren er als eerste en toen bleek dat er een tafel onder een geluidsbox stond met een harde bas. Niet echt een zacht achtergrondmuziekje. Toen mijn vriend uitlegde dat er later iemand zou komen die hier niet tegen kon en vroeg of de muziek wat zachter kon, zei de ober:"Ik kan ook een tafeltje buiten voor haar dekken." En de muziek ging nauwelijks zachter. We vroegen dus om een andere tafel en hij werd verontwaardigd. Hij kon toch niet de muziek uitzetten, wat zouden de andere gasten wel niet denken. We kregen een klein tafeltje op een koude plek. Ober riep spottend dingen als:"Zal ik de tafels om u heen vrij houden, zodat u geen andere mensen kunt horen?" Echt onbeleefd dus. Overigens was het eten wel goed en hebben wij een gezellig avond gehad. Dat kwam door het prettige gezelschap. Jammer was ook dat het vlees van de jarige job, de parelhoen, erg droog was. Ik hoop dat hij toch nog een prettige verjaardag heeft gehad, ondanks de grove bediening. |
Geef zelf je mening over Eterij de Vuursche Dreef