smullemans 7 maart 2012 | |
Lekker eten, eenvoudig en niet duur. ietwat nukkige vrouw met een hart van goud. Zo zijn Amsterdammers vaker, nou en? We komen hier beslist vaker. |
keesamsterdam 2 november 2011 | |
Goed eten/ redelijke prijs Wij gebruiken het regelmatig als afhaal adres - Vegetarisch - Prima |
thijsw 30 oktober 2011 | |
Eten is heel simpel. Vegetarisch alternatief bestaat uit nasi met een beetje ui, omelet en atjar en uitjes uit een potje. Onverschillige bediening, smakeloos eten, maggieflesje ernaast ipv sambal. Het is alsof Gerard Cox en Sjoerd Plaisier zo binnen kunnen lopen. Service en eten uit het jaar 0. We missen nog de garnalencocktail en de vlaflip. Kortom: nooit eten! Ga liever naar iets anders echt Indonesisch! |
sprinkhaan 9 september 2011 | |
Yek.
crjanseniens 3 maart 2010 | |
We komen hier regelmatig en eten hier altijd heerlijk! Je moet misschien een beetje wennen aan de bediening maar geef het een kans en dan sluit je de serveerster in je hart. Een absolute aanrader voor een leuke avond met lekker Indisch eten! |
Connie 14 februari 2009 | |
Lekker eten. Ik ben het totaal niet eens met de slechte meningen die hier staan. Ach ja..
Connie 8 november 2008 | |
Lekker eten!
Connie 18 juni 2008 | |
Ik heb hier vorige week donderdag voor het eerst gegeten en het eten was erg lekker.
Proever70732 1 februari 2008 | |
De satesaus was zuur, maar de serveerster nog veel zuurder. Een chagrijnige vrouw die haar levensplezier lijkt te halen uit het leveren van bijzonder onaangenaam commentaar op bijna alles wat er tegen haar gezegd wordt. Ronduit smerig is de kat die over de bar langs het afwaswater en de biertap loopt.. IK RAAD IEDEREEN AF HIER NAAR TOE TE GAAN! |
Connie 22 februari 2007 | |
Heerlijk gegeten als altijd. |
Geef zelf je mening over Padi