| Keuken | Eetcafé |
| Minimum menuprijs | €25.00 |
| Openingstijden | 16.00-21.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
evertL 26 maart 2012 | |
Prima restaurant en aardige bediening. Na een vriendelijk welkom kregen we wat specialiteiten van de week met echt heerlijke biefstuk en knapperige groenten.
Spedio 7 maart 2012 | |
Entourage, meubilair behoorlijk verouderd, keurig gedekte tafels, borden etc nou ook niet echt gezellig....... maar het eten werkelijk goed. Kaart leek groot, maar viel uiteindelijk mee, goed en mooi vlees met keus uit diverse garneringen. Smaakte echt goed, en leuke variatie aan garnituur, rode kool, huisgemaakte appelmoes...
pinalaurina 23 oktober 2010 | |
Het eten voortreffelijk..alleen de aankleding...echt een van der valk idee ...van 20 jaar geleden...erg jammer want voor het eten komen we elke keer weer terug...dat is zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogoed!!!!!! Het interieur nemen we op de koop toe. Je moet er in ieder geval eens een keer gegeten hebben. De torbijn zit elke avond weer vol en het is moeilijk om zonder reservering te komen. Dat zegt al genoeg...niet alleen veel vlees ...( dat komt uit de mond van zeer grote eters..maar ook de schaaltjes met bijlage zijn zeer gevarieerd en veel. Echt het proberen waard...niet voor een romantisch avondje..wel een culinair avondje!! |
lilo 13 januari 2010 | |
laat je verrassen door dit op het eerste gezicht simpele eetcafe, wat een heerlijke bijgerechten krijg je hier. Het vlees is met een waar slagershart bereid en dat proef je. Hier ga je zeker niet met een leeg gevoel naar huis en als je nog plek hebt voor een toetje dan zou ik het langbroekertje niet overslaan... |
CRuiz 14 augustus 2009 | |
Voor een goed stuk vlees moet je hier zijn, alles langzaam gegaard, maar oh zo mals (Aanrader: lamsschouder). En wat Torbijn op zijn aardappels doet alvorens te bakken, groot geheim! Maar ze smaken super. De sfeer is huislijk, bijna zoals vroeger bij oma. Voor een etentje met Bourgondiers die niet van luxe houden, moet je hier zijn. Torbijn, we komen terug hoor! P & C |
Geef zelf je mening over Torbijn