Sjors1957 26 februari 2012 | |
Toko Mitra! Wat een heerlijk Indonesisch eten. De beste die ik in Utrecht ken. Vooral de sambal goreng ikan, ayam pedis, tempe goreng en tjendol. Het interieur is niet heel spectaculair, iets te felle lichten en niet bepaald sfeervol. Helaas wordt er merkbaar bezuinigd met de porties die geserveerd worden. Voor mijn neus werd er bij een andere klant gecorrigeerd voor het aantal blokjes vlees bij een nasi rames. Jammer want qua prijs/hoeveelheid is dat absoluut niet nodig. De bediening oogt ietwat chaotisch maar volgens mij zit er ook niet echt een systeem in.
Mmmarc 15 februari 2012 | |
Best redelijk Indisch eten, maar slome, slechte, onbeleefde bediening en vaak veel vieze niet afgeruimde tafels.
allan59 25 januari 2012 | |
de ajam pedis , ajam ketjap , sambalgoreng telor ,atjar en een glas tjendol
koen123456789 11 november 2011 | |
Het eten was smakeloos en als je als Indo niet weet wat Bami Goreng Rames is, dan weet ik het ook niet meer. Ik kreeg namelijk gado gado met mihoen. |
linoge 12 augustus 2011 | |
afgrijselijk, super slechte bediening, vreselijk vieze tafeltjes, eten opgewarmd door de magnetron. NOOIT meer. |
Hatalai 15 april 2011 | |
het eten is goed, omdat het druk is is het altijd vers !!!
Gamegirl 4 maart 2011 | |
We hebben hier eten gehaald en meegenomen.
Voorproever10 5 januari 2011 | |
Vol verwachting naar Toko Mitra want daar hebben ze een goed cijfer van Iens! We werden begroet door een batterij magnetrons achter de koelvitrines en een beetje slonzig gekleed personeel. Een slecht teken. Diverse hapjes besteld en een Nasi Goreng maaltijd met sate. En jawel hoor. Alles in de magnetron!!! Het resultaat:
AlexanderDeGourmet 10 oktober 2010 | |
Hier ga ik ongeveer eens in de week naar toe voor mijn middageten omdat het dicht in de buurt van mijn werk ligt. In de middagen heb ik nooit last van lange wachttijden die sommige proevers hier als nadeel noemen, gerechten worden binnen een paar minuten geserveerd. Als student let ik op mijn budget, wat dat betreft zijn de gado gado voor € 5,45 en bord met rijst en sambal goreng sperziebonen voor € 2,85 mijn favorieten. De prijs/kwaliteit verhouding is dus top. De kwaliteit van deze gerechten zie ik mijzelf nooit halen met mijn Ind(ones)ische kookboeken. Het personeel is fijn, zo werd ik op een moment dat het niet druk was goed geholpen toen ik vragen had over wat er in hun kleine winkel beschikbaar was. |
shameequa 4 oktober 2010 | |
De meest authentieke, beste en goedkoopste plek om Indisch te eten die ik ken (behalve bij oma dan). Het vergt wel wat geduld want Mitro zit op donderdagavond vol en de bediening is warrig, maar daarna is het intens genieten. |
Geef zelf je mening over Toko Mitra