1 2 3 4 ouder »

michel10 michel10 15 mei 2012

Met een Groupon wezen eten, wij hadden geen probleem met de uitgedunde menukaart, er was nog steeds voldoende keuze, de gerechten waren smakelijk en de porties ruim voldoende, zoals verwacht mag worden, bediening vriendelijk, geen gehaast gevoel (immers kom je met een kortingsbon), deel dus niet de mening van Pieper25, maar gelukkig ,mag een ieder zijn eigen mening ventileren, ik zou hier zeker nog eens gaan eten

PIEPER25 PIEPER25 2 april 2012

Afgelopen weekend gegeten bij dit restaurtant met een Grouponbon.
In de voucher met de voorwaarden van Groupon die wij hebben staat dat je kunt kiezen uit de gehele menukaart, uitgezonderd een stuk of 5 gerechten.
Toen we binnenkwamen had de bediening een beknopte versie van het menu op een geseald A-viertje op tafel helegd.Toen ik zei dat dat toch niet de berdoeling was, zei de dame die ons bediende dat dat zo besloten was en dat Groupon wilde dat het veranderd werd. Daar geloven we werkelijk niets van, want Groupon gaat op bepaalde voorwaarden met hun klanten in zee en die voorwaarden mogen niet zo maar tussentijds veranderd worden!!! We kregen de "normale" menukaart dus niet.
Aangezien we vrienden uitgenodigd hadden zijn we er verder niet op in gegaan, omdat we geen zin hadden in een negatieve sfeer met hen erbij, maar als we alleen geweest waren, zouden we hier zeker geen genoegen mee genomen hebben!!! We vinden dat zoiets niet kan. Als je een Groupon bon koopt, moet je ervan uit kunnen gaan dat je krijgt wat er bij de voorwaarden beloofd wordt en moet het niet zo kunnen zijn dat die voorwaarden zo maar veranderd worden door bij voorbeeld een restaurant als de Taverna. Als ze niet willen leveren wat er bij de voorwaarden beloofd wordt, kunnen ze beter niet aan een dergelijke actie meedoen!! Daar bovenop kwam nog dat het vlees van de Hermesschotel die ik besteld had erg droog was en ik het niet goed weg kon krijgen en een deel ervan helaas heb moeten laten staan. We kregen bovendien alleen een klein bolletje rijst als garnituur erbij en een minuscuul schaaltje salade en geen frietjes, welke je anders altijd wel krijgt. Ze waren dus duidelijk uit op besparing!! We vinden dit geen goeie reclame voor de Taverna en indirect dus ook niet voor Groupon, want je gaat op deze manier wel twijfelen aan de waarheid van wat er berloofd wordt bij de voorwaarden.

l_mulder l_mulder 20 maart 2012

Gisteren gegeten met een grote groep (circa 20p). Er ontstond veel miscommunicatie met het personeel, wat er uiteindelijk tot heeft geleid dat er een verkeerd gerecht aan tafel kwam dat niemand had besteld. Een van de serveersters heeft ons toen op een ongemakkelijke en onbeleefde manier 'uitgehoord' over onze bestellingen.
Ik had een schotel met onder andere giros, die heel erg droog was, droger dan gebruikelijk. Ik kon het niet wegkrijgen. De tzatziki was erg lekker. Als nagerecht had ik een frambozenparfait, maar die was mierzoet.

LSchilderink LSchilderink 13 februari 2012

Hier afgelopen weekend gegeten met een Groupon. Denk dat het een prima restaurant is wanneer je á la carte eet, nu vond ik het echter niet bijzonder. Het menu bestond uit een ruime keus, maar duidelijk aangepast op het goedkope menu. Jammer, het lijkt me toch een kans om een breed publiek te laten zien wat je in huis hebt. Hoofdgerecht van vispakket smaakte geheel en alleen naar knoflook. Personeel was vriendelijk, al hadden ze nog nooit van bijverkoop gehoord. Toch jammer om zelf meerdere malen om drinken te moeten vragen. Al is mijn beoordeling niet op een 'normaal' menu gebasseerd, ik was niet onder de indruk.

Ricardo Ricardo 5 februari 2012

gister gegeten, prima grieks restaurant met vriendelijk personeel.
de gyros is wel redelijk standaard maar het geheel wordt aardig gepresenteerd en je hoeft niet heel erg lang te wachten.
daarnaast is de prijs redelijk goedkoop voor een restaurant aan de gracht, de gyros is 12,50, overige gerechten zitten tussen de 12.50 en de 20 euro.

gezellig restaurant met partner of met een groep vrienden

jaelleke jaelleke 15 januari 2012

Vanavond weer gegeten bij dit toprestaurant, met een Groupon voucher. Vriendelijke bediening als altijd, en het eten was ook weer voortreffelijk. Deze griek is een absolute aanrader! We zitten erover te denken om hier binnenkort ook ons bedrijfsetentje te houden.

Lgk Lgk 11 december 2011

Het binnenkomen was wat minder. We hadden gereserveerd en kwamen precies op tijd binnen, samen met een ander stel, dat niet had gereserveerd. 'Gereserveerd, groupon?', werd er gevraagd. Na het bevestigende antwoord mocht het andere stel door en mochten wij bij de ingang wachten. De mensen aan ons tafeltje moesten nog even afrekenen, vertelde men. Ik begrijp het wel, mensen met een groupon hebben al betaald en gaan toch niet weg. Dan kun je beter die anderen voor laten gaan. Gelukkig had ons tafeltje tien minuten later betaald en konden we aan tafel. Het eten was prima, de bediening was goed. Flesje wijn er bij genomen. Niks te klagen. Alleen op het einde dan weer wel, want voor de fles wijn mochten we €22,80 afrekenen, terwijl op de kaart een fles huiswijn voor €13,50 stond. 'Ja, maar u heeft geen huiswijn gekregen'. Ach ja, de korting van de groupon wordt op een of andere manier toch wel weer uit je zak geklopt.

burdee burdee 22 november 2011

Afgelopen zaterdag (begin v/d avond) met 6 personen toevallig dit restaurant aangedaan. We waren een beetje tijdgebonden en hebben dat vooraf aangegeven.
Vriendelijk behandeld, prima plek gekregen. Het restaurant liep langzaam steeds voller, maar bleef erg gezellig.
Al binnen 20 minuten zaten we aan onze hoofdgerechten. (Vooraf hadden we bewust overgeslagen) De dagschotel was erg lekker en voldoende, de bestelde vleesgerechten van de kaart idem. Wijntje erbij en allemaal een nagerecht. We waren pakweg 130 euro kwijt, wat mi. in lijn ligt met datgene wat we kregen. Vlot bediend; er liepen er ook 4 man/vrouw tegelijk te bedienen. Ondanks de drukte werd er vlot uitgeserveerd.

Wij waren totaal tevreden. Ik kan t aanraden.
De ligging onderaan bij de gracht is ook best gezellig.

elch48 elch48 14 november 2011

met twee personen met een groupon-aanbieding wezen eten, vriendelijke begroeting , we
kregen een mooie tafel, menu uitgezocht, na ca. 20 minuten kwam het voorgerecht, dit
zag er goed uit en smaakte prima, als hoofdgerecht namen we een oven-gerecht en een
trio-spies ook dit was goed verzorgd. als nagerecht naman we yoghurt met honing en walnoten wat er nog maar net bij kon. bediening kwam regelmatig voorbij om te vragen
of alles in orde was, ook lege glazen werden gelijk opgemerkt. zeker voor herhaling vatbaar.

christos christos 2 november 2011

zijn afgelopen zaterdag geweest met groepje van 8 pers.
voorgerechten zagen er allemaal lekker uit.nadat we even moesten wachten op ons hoofdgerecht(kon ookniet anders was stampvol)en dit op tafelkwam hebben ze allemaal genoten van deze griek.we zaten zo vol dat we geen nagerecht namen maar koffie met een lekker grieks drankje ernaast.
Top griek.echt een aanrader.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Grieks Eethuis Taverna