gister gegeten, prima grieks restaurant met vriendelijk personeel.
de gyros is wel redelijk standaard maar het geheel wordt aardig gepresenteerd en je hoeft niet heel erg lang te wachten.
daarnaast is de prijs redelijk goedkoop voor een restaurant aan de gracht, de gyros is 12,50, overige gerechten zitten tussen de 12.50 en de 20 euro.
gezellig restaurant met partner of met een groep vrienden
Vanavond weer gegeten bij dit toprestaurant, met een Groupon voucher. Vriendelijke bediening als altijd, en het eten was ook weer voortreffelijk. Deze griek is een absolute aanrader! We zitten erover te denken om hier binnenkort ook ons bedrijfsetentje te houden.
Het binnenkomen was wat minder. We hadden gereserveerd en kwamen precies op tijd binnen, samen met een ander stel, dat niet had gereserveerd. 'Gereserveerd, groupon?', werd er gevraagd. Na het bevestigende antwoord mocht het andere stel door en mochten wij bij de ingang wachten. De mensen aan ons tafeltje moesten nog even afrekenen, vertelde men. Ik begrijp het wel, mensen met een groupon hebben al betaald en gaan toch niet weg. Dan kun je beter die anderen voor laten gaan. Gelukkig had ons tafeltje tien minuten later betaald en konden we aan tafel. Het eten was prima, de bediening was goed. Flesje wijn er bij genomen. Niks te klagen. Alleen op het einde dan weer wel, want voor de fles wijn mochten we €22,80 afrekenen, terwijl op de kaart een fles huiswijn voor €13,50 stond. 'Ja, maar u heeft geen huiswijn gekregen'. Ach ja, de korting van de groupon wordt op een of andere manier toch wel weer uit je zak geklopt.
Afgelopen zaterdag (begin v/d avond) met 6 personen toevallig dit restaurant aangedaan. We waren een beetje tijdgebonden en hebben dat vooraf aangegeven.
Vriendelijk behandeld, prima plek gekregen. Het restaurant liep langzaam steeds voller, maar bleef erg gezellig.
Al binnen 20 minuten zaten we aan onze hoofdgerechten. (Vooraf hadden we bewust overgeslagen) De dagschotel was erg lekker en voldoende, de bestelde vleesgerechten van de kaart idem. Wijntje erbij en allemaal een nagerecht. We waren pakweg 130 euro kwijt, wat mi. in lijn ligt met datgene wat we kregen. Vlot bediend; er liepen er ook 4 man/vrouw tegelijk te bedienen. Ondanks de drukte werd er vlot uitgeserveerd.
Wij waren totaal tevreden. Ik kan t aanraden.
De ligging onderaan bij de gracht is ook best gezellig.
met twee personen met een groupon-aanbieding wezen eten, vriendelijke begroeting , we
kregen een mooie tafel, menu uitgezocht, na ca. 20 minuten kwam het voorgerecht, dit
zag er goed uit en smaakte prima, als hoofdgerecht namen we een oven-gerecht en een
trio-spies ook dit was goed verzorgd. als nagerecht naman we yoghurt met honing en walnoten wat er nog maar net bij kon. bediening kwam regelmatig voorbij om te vragen
of alles in orde was, ook lege glazen werden gelijk opgemerkt. zeker voor herhaling vatbaar.