KeukenIndonesisch
Lunch
Diner

esmeeseline esmeeseline 12 februari 2012

Van de week heb ik weer heerlijk gegeten bij Tante Lien. De smaken zijn heerlijk en wat een keuze! Ik ben zelf fan van de garnalen sate en ook de geitensate zou ik zeker niet overslaan. Ik kook zelf vaak Indisch en de meeste gerechten hebben dan ook een bereidingstijd van meer dan drie uur ! Het is dan ook vanzelfsprekend dat de gerechten van te voren worden bereid want wie heeft er zin om 3 uur op een maaltijd te wachten? Ik ga er zeker nog vaak eten!

pantagifro pantagifro 8 februari 2012

vanavond gegeten bij tante lien's het was de eerste gelegenheid die op de weg lag achteraf was een magnetron maaltijd van ah een betere keuze geweest. wist niet dat ze in de echte indische keuken magnetrons hadden. jammer want het idee is goed maar vers is beter

Joy250m Joy250m 27 augustus 2011

Goed eten voor een lage prijs in een lief, leuk, klein, schattig, gezellig, knus restaurantje. Daarvoor ga je naar Tante Liens. Wat een verademing dat er eens niet voornamelijk taugé als groente op het bord verschijnt bij de Gado Gado, zoals vaak het geval is bij de Gado Gado van de gemiddelde Chinees.

Kim7 Kim7 15 april 2011

Zelf kom ik uit een indische familie,dus de smaken zijn mij bekend, maar lang niet altijd zin om uren in de keuken te staan. Wat mij steeds weer verbaasd is dat mensen niet schijnen te snappen dat indisch koken betekend uren zwoegen boven grote pannen en niet alla minute klaar gemaakt kan worden!!!!
Gister weer heerlijk genoten met vrienden van wat kleine gerechtjes, waaronder de sate kambing.
Tot snel.

blake blake 11 april 2011

Vorige week wezen eten. Ziet eruit als een toko. Al het eten wordt schaamteloos in de magnetron opgewarmd, deze hangt midden in de zaak. Vrij smakeloos maar het kost ook bijna niets. Ik zou zeggen lekker laten voor wat het is. snel voorbij lopen.

Geef zelf je mening over Tante Lien's Indische Eetsalon

LunchDiner