8.0
6.5

KeukenChinees
Openingstijden12.00-22.00

tim123456789101112131415 tim123456789101112131415 14 december 2011

Vorige week donderdagavond hier voor het eerst gegeten met een grote groep.
In de eerste instantie wist ik niet wat ik kon verwachten, de locatie waar ze zitten is ietwat apart. Maar...eenmaal geproefd van de heerlijke gerechten en je bent om. Echt alles is heerlijk, vooral de garnalen waren zeer smakelijk. Ook de vleesgerechten en groenten waren allemaal zeer vers. Ik kan niet wachten om er binnenkort weer eens langs te gaan. Ze hebben indruk om me gemaakt en dat wil wat zeggen. Keep up the good work!

Proever36949 Proever36949 31 juli 2011

Tijd voor een update...en het is een belangerijke.
Tai Soen heeft hun authentieke chinees menu in het nederlands vertaald!!
Voorheen was het alleen in het engels en chinees.

Anyway ....Tai Soen is met Paradijs en het eethuisje Hing kee het beste op chinees cuisine in utrecht.
Sterker nog er zijn weinig restaurants in Nederland die beter zijn.

Tai Soen's kracht is hun Dim Sum in het weekend. Tot 1700 zijn het allemaal zo vers en lekker. Vergeet ook niet om de unieke dim sum desserts te proberen.

tinusdookus tinusdookus 20 juli 2011

Ik kom hier nu al vijf jaar op regelmatige basis. Zelf heb ik nog nooit van de Hollandse-chinese kaart gegeten dus daar kan ik geen oordeel over geven. De dimsum en authentieke chinese gerechten zijn heerlijk, zelfs als ze niet op de kaart staan, worden ze op verzoek toch voor je bereid. Ik zou zeggen, als je in bent voor lekker authentieke chinese gerechten dan ben je hier op het juiste adres, als je toch van plan bent om een babi-pangang of iets dergelijks wilt bestellen ga dan maar naar de lokale afhaal chinees.

Pierre60 Pierre60 7 juli 2011

De laatste keer dat ik er geweest ben was op 30 juni zoals gewoonlijk op doorreis. Mijn vorige recensie was dat het eten en de bediening behoorlijk verbeterd was. Helaas moet ik zeggen dat dit op 30 juni, wat het eten betreft, niet goed was. De bediening was wel goed. Het eten wat ik bestelde was bami met saté. Normaal wordt dit eten op een rechaud geserveerd maar dat was er deze reis niet bij. Het eten was niet warm genoeg en het was flauw. Hopelijk is dit op de volgende doorreis weer verbeterd.

daniellie daniellie 15 juni 2011

Zeer smaakvol origineel kantonees eten. Diegenen die slechte recensies hebben gegeven, hebben van origineel kantonees eten geen kaas gegeten. Dat blijkt uit het feit dat ze Indische Rijsttafel hebben besteld. Dan heb je echt geen recht van spreken.

Geef zelf je mening over Tai Soen