| Keuken | Frans & Vegetarisch |
| Minimum menuprijs | €32.00 |
| Huiswijn per fles | €19.00 |
| Huiswijn per glas | €4.00 |
| Openingstijden | 12.00-19.00, 17.30-21.00, za-zo geen lunch, di-wo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ezg 30 april 2012 | |
Zeer matig gegeten. Ambience wekt indruk dat er op hoog niveau gekookt wordt. Asperge soep te bloemig. Hoofdgerecht, asperges wel perfect gekookt, jammer dat de smaak geheel teniet werd gedaan door t zwembad van bruine jus waarin ze zwommen. De zeer gekruide aardappeltjes voegde niets toe. Friandises bij de koffie wel erg smakelijk. Prijs - kwaliteitverhouding klopt niet. |
ladyvitaal 1 april 2012 | |
Vrijdagavond weer GENOTEN, ja met hoofdletters. Het menu smaakte heerlijk en de heer Herfst zorgde persoonlijk voor heerlijke wijnen tijdens de voortgang van het menu.
Schlossherr 13 januari 2012 | |
Verzorgd klassieke kaart top bediening en prima prijs/kwaliteit verhouding Echt een aanraden voor de liefhebber van Ouderwets degelijk en persoonlijke benadering. |
Jor. 29 december 2011 | |
Met eerste kersdag genoten! Ontvangst, bediening, eten waren voortreffelijk. |
ladyvitaal 8 juli 2011 | |
Vandaag heerliijk geluncht in dit gezellige restaurant met uitstekende bediening, met mijn echtgenoot en mijn ouders. Mijn moeder is gehandicapt en links volledig verlamd. Een ruime plaats voor haar rolstoel werd a la minute geregeld. Ook alle gerechten werden voor haar perfect klein gesneden geserveerd waardoor ze geen hulp meer nodig had bij het eten. Dit is toch wel fantastische service!! Een restaurant waar wij al vaak gegeten hebben en nog teleurgesteld zijn geworden. SUPER!! |
Geef zelf je mening over 't Spiehuis