7.1
6.9

1 2 3 ouder »

Dr87 Dr87 5 februari 2012

Spontaan besloten om hier te gaan eten nadat we zagen dat het druk was binnen. Wat een goede beslissing is dat geweest! Gezellig ingericht grieks restaurant, ouzo vooraf. Het eten was overheerlijk en met een hongergevoel naar huis gaan is hier geen optie! Daarnaast is er een saladebar waar iedereen gebruik van kan maken. De zwart wit fotos van de griekse familie maakt het net wat authentieker dan andere grieken. Ik zeg DOEN!

MCWA MCWA 7 januari 2012

Voor een Grieks restaurant is dit restaurant redelijk tot goed; ze hadden een mooie proeverij van voorgerechten voor ons groepje gemaakt, dit vond ik het beste deel van de avond. Mijn hoofdgerecht was smakelijk en gelukkig een niet al te grote portie. De ambiance en inrichting is aangenamer dan in een doorsnee Grieks restaurant en de bediening was vriendelijk, echter niet al te vlot. Overall geen slechte ervaring maar ik zal geen liefhebber van Grieks eten worden.

aroz aroz 30 juli 2011

Een bord met een hoop slecht klaargemaakt vlees (lam, kip en varken) en slappe frieten. Aan een verzoek om enige aanpassingen vanwege allergie werd geen gehoor gegeven. Een hopeloze tent.

ekmbeukers ekmbeukers 26 juni 2011

Om regelmatig terug te keren als we in Utrecht zouden wonen

pantau pantau 5 april 2011

Je waant je als je binnenkomt terug in de tijd (jaren 70 vorige eeuw )een zeer klassieke griekse sfeer dus.
Het eten is redelijk maar zeer wisselend in kwaliteit ,de salade is karig en niet meer zo uitgebreid als eerst (met olijven ,pepertjes en fetta)blaadje sla ,tomaatje, komkommer en een verdwaalde ui en dan houd het op
de bediening is net zoals het eten wisselend niet alleen in gastvrijheid maar ook in snelheid .

tinusdookus tinusdookus 20 november 2010

het eten was heerlijk, lekker vers, kwaliteit uitstekend. Bediening en sfeer ook top.

Eetsmakelijk! Eetsmakelijk! 23 juni 2010

Leuk en goed Grieks eten! Dolmadakia en Sirtaki-schotel (frietjes zijn oud; klein minpuntje) zijn prima; half-zoete rode wijn is geen aanrader.

miraculeus miraculeus 27 maart 2010

Prima eten, goede porties, goed gekruid, de saladebar heeft voldoende variatie, helaas is wel alles aangemaakt met oliedressing. Bediening is oke, maar doet zijn taak en niets meer dan dat.

bijvoorbaatdank bijvoorbaatdank 16 maart 2010

Mooie plek om een commercial te draaien die zich in Griekenland afspeelt. Daarvan is het niet te onderscheiden. Het eten is het iets te machtige Griekse soort.

Marijke Ederveen Marijke Ederveen 15 maart 2010

Lekker Grieks eten in Griekse sfeer. Leuke kaart, anders dan de doorsne Griek. De stifado van konijn is goddelijk, maar ook de gebruikelijke combischotels smaken voortreffelijk. Niet onbelangrijk:zeer redelijke prijzen en aardige bediening.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Sirtaki