Van de week een hapje gegeten bij La Siciliana, vanaf het moment dat je binnen loopt tot aan het einde van de avond wordt er door het personeel gezorgd voor een leuke, gezellige avond.
Wat ons erg aanspreekt is dat je naast de pizza's en pasta's ook diverse vlees en vis gerechten kunt bestellen. Ook voor de kinderen is het een leuke ervaring, als de gelegenheid zich voor doet mogen zij zelf hun pizza maken onder begeleiding van de pizzabakker. Kortom een heerlijk avondje gehad en we komen zeker een keertje terug!
Mijn eerste indruk over La Siciliana is zeer uitstekend. De sfeer en de klantvriendelijkheid staat hoog in vaandel bij het genoemde restaurant. Het eten is smaakvol. Wij vinden hygiene zeer belangrijk. Het genoemde restaurant voldoet aan onze eisen. De sfeer is tevens heel erg leuk en gezellig. Wij zullen binnenkort wederom teruggaan naar het genoemde restaurant. Het is een aanrader. Wij geven het restaurant een cijfer 9.6.
Het is erg mooie restaurant, geeft mij warme gevoel.
De keuken is open en ik kan mee kijken, de kok erg hygiënisch en gebruikt verse materieel.
Dus eten daar is gezond verse en niet duur. Het eten bij La Siciliana varieert van Pizza´s , gebakken en gril, dit vind ik erg positieve punt. Ik ben geweest met mijn vrienden en kunnen verschillende Italiaanse eten kiezen. Ik ben vaak in Italië geweest en ik vind het eten bij La Siciliana echt Italiaanse eten. Wij komen graag nog een keer terug.