Fluitekruid 20 mei 2012 | |
Laat je verassen door het verassingsmenu aangevuld met de juiste wijnen. Alles klopt en smaakt perfect. Een heerlijk avondje uit met dank aan al het personeel. Extra compliment voor de sommelier die de wijn extra laat smaken door zijn toelichtingen (en humor) |
dorst 20 mei 2012 | |
In de Schans wordt je gastvrij onthaald, in alle opzichten. Vriendelijke ontvangst bij de deur, attractief aperatief en uitnodigende amuses nog voordat je hebt besteld hebt . Daar komt de chefkok persoonlijk voor bij je aan tafel. Hij wil weten voor wie hij kookt en wat je lekker vindt en maakt met alle genoegen een op zijn gasten afgestemd menu. Nu zullen meerdere gasten wellicht hetzelfde menu krijgen, maar je wensen worden meegenomen en je zult dus nooit iets krijgen wat je niet lekker vind. Ik heb zelfs het idee, dat gerechten die je niet lekker vind, hier wel lekker gemaakt worden. Het is smullen, wat een mooie smaken en wat een bijzonder gerechtjes. Wijnarrangementje erbij, van mooie wijnen, die ik zelf nooit gekozen zou hebben, maar wel heel lekker blijken te zijn. Dat alles in een uiterst relaxte omgeving in een sfeervol restaurant en in comfortabele stoelen, waarin je het makkelijk een hele avond lang uithoud. Want hier uit eten betekent wel een een hele avond, die overigens zo om is. Echt een avondje uit, echt een aanrader. Hier ga ik zeker nog vaak terug komen. |
Handigeharrie 11 mei 2012 | |
Wat een heerlijke avond hebben we in Montfoort gehad. Nagenoeg perfecte avond. Fijne bediening en heel leuk dat de chef aan de tafel kwam om met de groep af te stemmen wat er geserveerd ging worden. |
mvdhoorn 7 mei 2012 | |
Wederom een heel fijne avond beleefd in de Schans.
Cateringjvs 3 mei 2012 | |
Zeer prettige ervaring, heerlijk gegeten, mooie gerechten en een perfecte ambiance.
jaha 3 mei 2012 | |
Waanzinnige smaken vallen samen. Gewoon super lekker gegeten. Chef Ries en zijn mensen zetten iedere keer weer heerlijkheden op tafel. Sfeer is zeer gemoedelijk en niet opgeprikt. Uitstekende wijnen. Ster-waardig voor een zeer redelijke prijs. |
hans21 25 april 2012 | |
Gezellig met z'n tweeën, samen met vrienden of een familiefeestje vieren. Chefkok Ries en zijn staf weten steeds een persoonlijke sfeer te creëren. En of het nu het verrassingsmenu is of een selectie van de kaart, het blijft genieten. Iedere keer weer :-) |
voorsche 23 april 2012 | |
Prima gelegenheid. De chef komt altijd even buurten aan tafel. Is supertrots en terecht! Hij kookt geweldig en zeer origineel. Beduenend personeel voorkomend en lekker gewoon zonder opgeprikt gedoe. Sfeer van een heerlijke grote wookamer. Knus en warm. Voor herhaling vatbaar. Ook met kinderen prima op ingesteld. |
PurpleAngel 7 april 2012 | |
Gisteren samen bij de Schans gaan eten op aanraden van meningen van verschillende culinaire websites. Eenmaal op de site van de Schans kreeg ik meteen een goed gevoel.
ron6 18 maart 2012 | |
Uitstekend restaurant, met attente en leuke bediening. Mensen met passie.
Geef zelf je mening over De Schans