Reserveer nu

1 2 3 4 ... 8 ouder »

fplomp fplomp 10 mei 2012

We wonen hier vlakbij en hebben vroeger vaak erg goed gegeten bij Sensa, de afgelopen anderhalf jaar a 2 jaar valt het ons echter steeds wat tegen, het eten was qua smaak niet bijzonder (in relatie tot wat je mag verwachten voor die prijs) en ook de bediening was matig. De laatste keer op vrijdag 27/4 vertrokken wij na betaling rond half 10 uit een rustig restaurant, er werd geen gedag gezegd, jassen konden we zelf pakken terwijl het personeel onderling aan het kletsen was. Erg jammer we proberen het over een half jaar maar weer eens, misschien iets voor Herman den Blijker? heeft bij voormalig de Kuuk ook goed gewerkt

Geelsgj Geelsgj 29 april 2012

Heerlijk gegeten voor een acceptabele prijs. De kaart bevat voor iedereen een passend gerecht. Mooie inrichting, ongedwongen sfeer. Bediening is attent en gaat leuk om met kinderen en volwassenen zonder teveel aanwezig te zijn. Slechts een opbouwende opmerking; de bediening zou wat meer uniformiteit uitstralen door bijvoorbeeld eenzelfde schort te dragen.

ArjanB ArjanB 19 januari 2012

Op vrijdag de dertiende januari 2012 prima gegeten in het vernieuwde Sensa. Een kleine kaart met goede en aantrekkelijke geprijsde gerechten. Dit samen met de attente bediening hebben er voor gezorgd dat wij een zeer gezellige, smaakvolle en ontspannen avond hebben gehad.

Belinda Belinda 17 december 2011

Vanavond met z'n vieren bij Sensa gegeten. Wij hadden een 5 gangen diner met wijnarrangement. Hiervoor waren we € 100 pp kwijt. Voor dit geld heb ik toch andere verwachtingen. Het eten was prima, maar zeker geen hoogstandje! Over de bediening was ik het meest verbaasd. Elke keer dat ze aan tafel kwam wilde ze alle aandacht, ze was heel joviaal. Op een gegeven moment haalde ze zelfs met een servet uit naar mijn partner. Mijn vader had een vraagje over de wijn en toen werd ze zelfs boos, wat mijn vader zei was absoluut niet waar want wat zij zei zo stond het in haar boekje!!! (het was gewoon een vraag) De eigenaar en zijn vrouw doen het prima. Maar ik kom hier niet terug en dat heeft voor het grootste gedeelte met de bediening te maken.

Culigenieter Culigenieter 3 december 2011

Lekker gegeten en een leuke losse sfeer, vriendelijk ontvangst ondanks ons inziens een zeer drukke avond. Op zeker dat we terug komen

gastculinair gastculinair 31 oktober 2011

Vandaag wezen eten in Sensa samen met nog twee gasten, sensa is weer 1 restaurant gecombineerde kaart (restaurant/brasserie gerechten) het was geweldig, leuke ontspannen sfeer en een lekkere kaart. las hieronder over onbeschofte medewerkers maar daar is ons niets van gebleken, heb ook het appeltaartje gegeten welke trouwens 8,50 koste met lekker kaneelijs en wij vonden unaniem gewoon lekker. Het is een andere Sensa dan vroeger maar zeker niet minder dan voorheen, makkelijker en niet opgedirkt. Wij komen hier zeker weer en nu de prijzen toch een stuk lager zijn ook vaker (blijven Hollanders). Ga zo door heren en dames van Sensa!!

roencar roencar 31 oktober 2011

Wij zijn hier jaren achtereen geweest alleen het laatste jaar niet. We waren er zaterdag weer en het is zo slecht geworden. Het is nu deels brasserie en deels restaurant geworden, met zeer onvriendelijk en onbeschoft, onverzorgd personeel. En dan te bedenken dat je echt de hoofdprijs betaald! Ruim 220 euro terwijl 2 van de mensen geen toetje hadden alleen 1 kopje cappucino!! Daarbij was het eten erg middelmatig en kreeg ik een appeltaartje toe wat uit de vriezer kwam voor een slordige 9,50!!!! De kok schaamde zich ook erg hiervoor maar mag waarschijnlijk prijstechnisch niet meer de kwaliteit leveren van voorheen. Echt waardeloos. Hier komen we niet meer terug! En onze gasten die we hadden meegenomen ook zeer zeker niet! Echt jammer van zo'n tent die vroeger zo top was!

hehacolu hehacolu 24 oktober 2011

Een avondje uit; 5-gangendiner met wijnarrangement voor bijna 200 euro ... en dan een stukje kip als hoofdgerecht... erg jammer, bovendien amuse en voorgerecht beide zalm, had er meer van verwacht.

mnhr73 mnhr73 4 juni 2011

Vorig jaar in restaurant gegeten. Top eten, maar in weekend vrij rustig omdat het meer door de week voor zaken diners wordt gebruikt. Sinds maart hebben ze ook een brasserie kaart. Wat een vondst! Heerlijk eten, drukkere zaak, hoofdgerechten rond de € 15. Wel mag er wat meer creativiteit in de brasserie kaart komen. Is echt standaard. Maar uitvoering is wel klasse. Door de goede wijnkaart kom je echter wel weer wat duurder uit.

edg edg 17 mei 2011

Restaurant heeft recentelijk een brasserie geopend. Zelfde goede keuken, wat informelere sfeer en lagere prijzen. prima aanvulling voor als je eens wat minder uitgebreid wilt eten. Uitstekende tonijn gegeten.

1 2 3 4 ... 8 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Sensa