lekkerbek1000 20 september 2011 | |
Roti zoals Roti hoort te zijn
Frenckie 13 juli 2011 | |
Best Roti in Town! |
Mjummie 1 juli 2011 | |
Rosita is hier een begrip. Uitstekende Roti en al jarenlang dezelfde kwaliteit.
Mariska1983 9 september 2010 | |
Ongetwijfeld de beste roti van Utrecht!
Sancho 7 september 2010 | |
Tijd in Rotterdam gewoond waar ik ook regelmatig surinaams at. Maar Rosita is vele malen beter dan alle toko's daar bij elkaar. Ik heb niet de illusie ergens anders in NL betere roti te vinden. En ook nog eens niet duur. Prijs-kwaliteit verhouding kan niet beter. Als je van surinaams houdt, het omrijden meer dan waard. |
Bologna 7 mei 2010 | |
Woon sinds een paar maanden in de buurt van rosita, altijd als ik langs liep rook t er heerlijk. Heb t laatst voor t eerst uitgeprobeerd. De rotti is fantastisch, de kip is niet te droog en de porties zijn ruim voldoende, helemaal gezien de prijs. Echt een toppertje in Utrecht! |
bijvoorbaatdank 10 maart 2010 | |
Als je van Roti houdt mag je al twintig jaar lang Rosita niet missen. Maar ga wel op de fiets. Want je auto kun je niet kwijt. |
Marcelman 3 januari 2010 | |
ik weet het niet echt zeker natuurlijk, maar ik denk toch dat hier de beste roti van Nederland wordt gemaakt... Ik neem altijd roti kipfilet kerrie en verbaas me iedere keer weer over de kwaliteit en de heerlijke smaak. Bij drukte is het raadzaam om even van tevoren te bellen. |
hylke 6 februari 2009 | |
Heerlijke roti. Altijd lekker gekruid en sappige aardappelen vol smaak. Een echte aanrader.
Rob (Utrecht) 17 december 2008 | |
Ben dit eethuisje maar eens gaan uitchecken na de vele lovende commentaren. Conclusie: de roti is super lekker! Lekker malse kip, goeie kerrie smaak, verse roti en lekkere sambal. Wow.. ben er zelf verbaasd van dat Milli's verslagen is.. in mijn boekje dan. Hier gaan we meer komen in de toekomst |
Geef zelf je mening over Rosita