Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

KeukenSurinaams
Bijzondere kenmerken topper

30 april 2013

geweldig afhaalrestaurant, goede service, lekker eten, warme maaltijden thuis. concluderend: ik ga hier vaker roti halen!

Gegeten op: 9 april 2013.
asdfasdfasdf
asdfasdfasd...
Proever in spe

5 maart 2013

Hoe verhullend kunnen recensies zijn. Ik kwam na een late dag werken bij Rosita aan. Bestelde, kreeg binnen twee minuten mijn magnetronmaaltijd, kwam thuis, ontdekte dat ik het verkeerde gerecht had ontvangen. Tot zover niet echt een drama...

De kwaliteit van deze prefab maaltijd was echter bedroevend. Gebakken rijst met doperwten en maïs - maximale winst voor alles. De kippenpoten (filet besteld, maar soit). Vettig, nauwelijks gegaard in de marinade.

En als ik dan in een andere recensie moet lezen dat dit eethuis door een vrouwenblaadje uitgeroepen is tot een van de beste Surinaamse eethuisjes van Nederland kan ik alleen maar schamper lachen. Rosita is een schatje, maar liefde voor het eten heeft ze niet.

Gegeten op: 27 februari 2013.

29 november 2012

Door het decor (tyisch Surinaams eethuisje) moet je zekers weten niet laten afschrikken. Onlangs hebben ze de 3e prijs gewonnen...beste Surinaams eten van Nederland. Wij waren er voor het eerst en hebben heerlijk gegeten en komen zekers terug.

Gegeten op: 29 november 2012.
Anitabr
Anitabr
Proever

19 juli 2012

Superlekker eten gehaald. Nu eens geen roti (die ook geweldig is), maar petjil, rijst met bonen en bakkeljauw, bami, barra en meer. We waren met een grote groep, dus diverse gerechten genomen zodat we veel konden proeven. Alles had een eigen smaak en was supergoed gemaakt.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

20 september 2011

Roti zoals Roti hoort te zijn
Lekker
Ik heb in heel Nederland roti gegeten maar Roti zoals bij eethuis rosita zolekker heb ik het nergens gegeten, ook niet in het buitenland
Dus wat mij betreft de lekkerste roti van de werled

Schrijf zelf een recensie over Rosita

Schrijf hieronder je recensie over Rosita. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard