| Keuken | Frans & Mediterraan |
| Gemiddelde menuprijs | €34.00 |
| Minimum menuprijs | €31.50 |
| Huiswijn per fles | €19.00 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 18.00-21.30, zo vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
De tafeltjes aan het raam zijn zeer gewild. Vanaf die positie heb je een onbelemmerd uitzicht over de Lekdijk en de Amerongse uiterwaarden en dat is zeker de moeite waard! Ook de mooi opgemaakte borden zijn een lust voor het oog. De keukenbrigade werkt met dagverse producten, waardoor niet alleen het oog maar ook de tong wordt verwend. En vergeet het dessert niet! De witte chocolade-champagnebombe met aardbeien, en de rozencrème brûlée met bloedsinaasappelijs maken op verrassende wijze het diner compleet.
stepkarin 21 april 2012 | |
Heerlijk a la carte gegeten. Ik, huisgerookte zalm en gevulde kwartel en een lekker dessert.
liedewei 2 oktober 2011 | |
Wat een parel.... Behalve de mooie plek en het sfeervolle pand is de keuken zeer verrassend. Als amuse een oosterse bouillon en een verse dadel met spek uit de oven. Menu van de dag was veel belovend... gerookte wilde zwijn ham met ganzen lever krullen en een garnituur van mooie vergeten groeten, helemaal af. Daarna de kwartel.... erg goed gebraden... sappig met een korstje. Erna de zeebaars met een prachtige saus. Toetje hebben we afgeblazen. Bediening zeet attent..., kennis van de wijnen en de gerechten. En last but not least... de prijzen meer dan schappelijk..... Kortom... echt een aanrader! |
Jade.noah 24 september 2010 | |
Heerlijk gegeten bij Den Rooden Leeuw. Het restaurant ligt op een fijne plek, is simpel, maar sfeervol ingericht en de tafels staan op prettige afstand van elkaar.
venus100 19 september 2010 | |
Het restaurant is op een leuke hoek gelegen onder aan de dijk in Amerongen, ook het pand is veelbelovend. Wij (2 personen) hadden helaas een mindere ervaring. Vooral de service was erg tegenvallend, zo zaten wij vanaf het voorgerecht met lege glazen, werd een glas wijn vergeten en werd er zowel bij de wijn als bij het eten geen enkele toelichting gegeven. Eet smakelijk of heeft het gesmaakt wordt niet gemeld.. Het eten was niet slecht maar ook niet zoals de prijs doet vermoeden. |
haldol 20 mei 2010 | |
Op mijn verjaardag gegeten in de Rooden Leeuw. Heerlijk. Alle gerchten klopten precies, attente bediening, prachtige lokatie, prima wijnen. Wat mij betreft echt een aanrader. |
Geef zelf je mening over Herberg Den Rooden Leeuw