jdevries1970 21 maart 2012 | |
Wat een heerlijke gerechten. Gravad lax was waanzinnig smaakvol en de makreel overtrof ons verwachtingspatroon.
rian3 18 maart 2012 | |
De Prins is echt een aanwinst voor Buren en omstreken !! De kaart is origineel, gevarieerd en verandert regelmatig. Ik ga er graag heen op bijvoorbeeld een vrijdagavond met een werkweek in de benen en geen zin om te koken. Zo ook afgelopen vrijdag. De bediening is enthousiast en gezellig. Van amuse tot en met de toet ('doet u maar van alles wat...'), echt een lekker en goed verzorgd eet-avondje uit. Komende woensdag mag ik al weer ... het Valentijntoernooi van de TennisVereniging Buren evalueren ... waar kan dat beter dan bij De Prins ?? ... |
Watervrees 5 december 2011 | |
Zondagavond 04 december hier met 4 personen gegeten.
CuliCulemborg 31 augustus 2011 | |
Op 10 augustus met een vriendin gegeten bij De Prins. Aangenaam verrast door originele kaart, gerechten waren heerlijk, attente service. Medewerkers hadden er zin in ons en de andere gasten een leuke avond te bezorgen en zijn daar in geslaagd. Interieur is grappig uitgewerkt met koninklijke touch. Hier komen we graag nog eens terug! |
Kerkhoven 22 juli 2011 | |
De te jonge bediening kan nog flink wat leren in gastheerschap. Met een klacht over het eten werd niets gedaan. De kwaliteit van eten viel erg tegen. Vlakke smaken, niet verassend en geen goede prijs-kwaliteit verhouding. |
Molen015 15 juli 2011 | |
Woensdag 13 juli in storm en regen volledig bij toeval in de Prins beland. Gewoon als POI ingetikt in de routeplanner. Dat werd een smakelijke verrassing. Vreemde combi van loempia met mosterdsoep, maar verrassend lekker. Heerlijke vis en vleesgerechten, brownie was een echte afmaker. Menukaart met een mooie kwaliteit/prijs verhouding. Kortom, een restaurant waar je best zo een aan kan komen waaien.
marco115 1 juli 2011 | |
De locatie is erg leuk, de bediening is jong maar doet goed zijn best. De kaart is anders dan anders. Wij bestelden als voorgerecht de mosterdsoep, die lekker maar helaas wel wat te lauw was. Bij het hoofdgerecht gevraagd of de saus bij het vlees apart kon maar dat waren ze helaas vergeten. Bij de roodbaars was de eronder geserveerde pasta gewoon te vet voor bij de vis wat het geheel tot een te zwaar gerecht maakt. Onze verwachtingen waren naar aanleiding van de andere recensies hoog maar helaas niet waargemaakt. Misschien had de kok zijn avond niet, maar wij komen niet meer terug.
helless 26 juni 2011 | |
We hebben vanavond gegeten bij dit restaurant. Verrassend het was lekkerder dan verwacht. Aardig personeel eten was goed zeker prijs kwaliteit verhouding.
hertogin 20 mei 2011 | |
Zaterdag 14 mei uitstekend geluncht bij De Prins in Buren. Gezellig restaurant. De bediening is jong, misschien te jong. Bestellingen werden vergeten, de beloofde schoonmaak van onze tafel bleef uit, de rekening kwam niet. Toen ik hierover een opmerking maakte toen ik zelf maar ging betalen, reageerde de dame achter de bar lauwtjes, om vervolgens toen ik wegliep aan een collega te vertellen dat ik een zeikwijf was... |
BoslandNM 7 mei 2011 | |
Op vrijdagavond heerlijk gegeten bij de Prins in Buren. Leuk ingericht met foto's en boekjes over "de Prins". Het hele restaurant was vol, dus de bediening had het wel wat druk. Prima kaart, met de deserts als hoogtepunt ! |
Geef zelf je mening over De Prins