KeukenEetcafé

Bz Bz 3 mei 2012

Mooi café, leuke friet in puntzakken. Maar waar is de gezellige sfeer die je hier verwacht? De eigenaar is immer gespannen en een hork tegen gasten en personeel. Tenenkrommend en zo zonde van die leuke bediening! Je moet wel heel wat mooie biertjes innemen om hier als gast geen last meer van te hebben. Baas, doe hier wat aan,want je hebt al heel wat gasten weggejaagd! Aan uw personeel zal het volgens mij niet liggen.

Veggiefan Veggiefan 21 augustus 2011

De Poortwachter is is gevestigd op een prachtige locatie, de oude binnenpoort van Culemborg. Het maakt het pand ook wel een beetje krap (en dus benauwd) en slecht geschikt voor minder validen. De kaart is niet zo uitgebreid, maar de gerechten zijn goed. De porties zijn groot (omdat je er ook een puntzak friet bij krijgt). De vegetarische lasagne is een aanrader! Grote voordeel van de Poortwachter is de heerlijke en zeer uitgebreide selectie Belgische bieren die zij serveren. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, al is het restaurant een beetje aan de dure kant.

Kloostertjes Kloostertjes 9 augustus 2011

Prachtig terras, en daar blijft het ook bij. De bediening is onhandig en soms zelfs onvriendelijk. Broodjes en salades zijn saai. Kraanwater is uit den boze; zelfs niet bij een espresso of een wijntje.

guzzisto guzzisto 25 april 2011

Ben hier jarenlang graag gekomen, maar sinds 2010 erger ik me steeds vaker over de onhandige en onervaren bediening. Een lunch vandaag was de druppel, koude toast, koude beenham en koude sateh saus toe; en dat na meer dan een half uur wachten ... Ik kom dit jaar niet meer :(

Proever12619 Proever12619 4 januari 2004

Het eten is prima. Culinaire hoogstandjes zonder teveel blabla. De eetruimte in het restaurant is niet voor iedereen toegankelijk i.v.m. een trap naar de opkamer. Het is ook mogelijk om in het cafegedeelte te eten, dit is echter wat minder intiem. Tijdens warmere dagen is het prima toeven op het terras aan de markt, evenals het gezellige, afgesloten binnenterras gelegen op de binnenplaats bij het restaurant.

Geef zelf je mening over De Poortwachter