erg lekker gegeten. Butter chicken was top, de lamb vindaloo extreem pittig. Die deed gewoon pijn aan mijn mond, maar toch ook lekker.
Mango lassie gewoon goed zoals hij hoort te zijn. €45 euro kwijt voor 2 hoofdgerecht, 2 mango lassies, wat naan en 3 biertjes.
De pappadums van het huis waren erg lekker, met lekkere sausjes.
Fantastisch restaurant, sinds Jeet de zaak heeft overgenomen komen wij hier regelmatig vanuit Lelystad met veel plezier van het zalige eten genieten. Jeet staat in de keuken en is een uitmundende kok en heel vriendelijk. Zijn broer staat in de bediening en is ook vriendelijk en zeer snel.
Via een actie van Groupon kwam ik hier terecht, en het bleek een bijzonder goede ontdekking, hoewel ik toch wel regelmatig Indiaas eet. Sindsdien hier alweer twee keer gegeten (en niet meer bij de andere Indiaase restaurants): vriendelijk personeel, leuke inrichting en zalig eten. Ik ben heel erg enthousiast!
Dankzij Groupon een fantastisch Indiaas restaurant ontdekt in Amsterdam en dat in de Jordaan.
Het interieur (panelen op de muur) ziet er goed en strak uit en leuke kleurige kussens op de bank. Ietsje pietsje aan de donkere kant, maar dat wende snel.
De gerechten waren enorm smaakvol, groenten, vlees, gamba´s, kip en alle andere goed gemarineerde en verse ingredienten. Nog nooit zoiets lekkers geproefd als de tandoori starter als voorgerecht. Ik had de neiging een extra bord te bestellen.
Bediening vriendelijk, snel en attent.
Zodra we weer Indiaas willen eten (ik kom uit IJmuiden), dan zal Shah Jahan 't eerste restaurant zijn, waaraan ik zal denken.