Ik heb hier vandaag gegeten met een zakenrelatie en ik sta versteld van de slechte kritiek?!
Wij hebben heerlijk gegeten, vriendelijke bediening ervaren en een aangename sfeer geproefd.
Nou kan er natuurlijk in 2 maanden vel verandren na de laatste kritische opmerking.
Ik vond de aankleding van het café ook "warm". Erg leuk die grote harley Davidson wanneer je binnenkomt.
Vroeger was Poelzicht een lekker en redelijk luxe restaurant.
Na een jaar of 5 besloot ik weer een keer terug te gaan, maar was alles omgegooid.
Er is niets meer te vinden van de kwaliteit van toen.
Eten was niet doorbakken
Friet was slap
Aardappels waren aangebrand.
Salade was smakeloos.
Erg ontevreden over dit restaurant, zeker gezien de service ook bijzonder slecht was.
Locatie en uitzicht waren wel super.
Toch knap dat dit restaurant nog draait. De recencies dateren vanaf 2003 en met name de (slechte) bediening scoort "hoge" ogen. Zelf hier een paar keer geweest om wat te drinken. We wilden het personeel niet lastig vallen om ook nog iets te eten te bestellen.
Net de lekkerste mosselen gegeten bij dit gezellige restaurant. Ben sowieso wel fan van de gerechten die men hier serveert. Lekker bereid, altijd genoeg. Bediening is in voor een grapje en zorgen goed voor je. Aanrader!
Na jaren te zijn weggebleven, mede door alle negatieve reviews, heb ik hier de afgelopen week met vrienden weer eens gelunchd. En eerlijk is eerlijk: daar was niets mis mee, integendeel! De inrichting (we zaten beneden) is verzorgd op een informele grand café-achtige manier. Wel jammer dat je beneden niets merkt van het belangrijkste voordeel van dit restaurant, namelijk de prachtige ligging aan de rivier de Lek. Je zit immers onder aan de dijk, en de ramen aan de rivierzijde zitten hier zo hoog dat er geen sprake is van enig uitzicht. De bediening is (anders dan ik door alle negatieve kritiek had verwacht) vriendelijk en voldoende alert. En de lunch was helemaal prima. Er is een echte en behoorlijk uitgebreide lunchkaart (dat kom je lang niet bij alle restaurants meer tegen, die verwachten dat je 's middags gewoon een compleet diner-menu gaat verorberen!). De heerlijke volle tomatensoep was duidelijk zelf gemaakt, de bollen met tonijnsalade waren smakelijk en overvloedig en de clubsandwich met zalm was zalig en ook al zéér ruim bemeten! Dit bezoekje smaakt zeker naar méér!