7.9

Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper

21 mei 2013

Met vrienden hier gegeten. Het eten is goed met een chinese en europees/chinese kaart. De porties zijn ruim, waar niet bij een Chinees. Het tempo is goed en de prijs/lkwaliteit ook. De bediening is op zijn chinees, andere omgangsvormen en mindere taalbeheersing maar dit geeft ook wel wwer wat charmants aan het geheel. Kies wel voor de authentieke gerchten blijft het motto!

Gegeten op: 18 mei 2013.
erica2708
erica2708
Expertproever

10 mei 2013

Hier tijdens een flinke plensbui naar binnen gerend, me herinnerend dat mijn zusje er altijd zo enthousiast over was.

Voor de lunch DimSum besteld. lekker, maar niet bijzonder. Uiteindelijk leek alles best wel op elkaar, en begint het te vervelen. Jammer ook dat de sausjes of rood zonder smaak zijn of je moet kiezen voor sojasaus. Veel variatie zit er niet in.

Naast ons zaten mensen die Char Siu hadden besteld en dat zag er echt geweldig uit.

Over de bediening: tsja, ik weet niet zo goed of ze de helft niet begrijpen of je de helft van de tijd met opzet negeren, maar voor de service moet je er niet komen.

Ik zou er niet zo snel opnieuw naartoe gaan.

Gegeten op: 15 november 2012.
AnneZ
AnneZ

10 mei 2013

Het Paradijs is absoluut mijn favoriete restaurant in Utrecht. Zoals de recensies aangeven is het restaurant niet heel sfeervol, het is wat lawaaiig en er ligt papieren kleed op tafel (begrijpelijk want er wordt nogal wat gemorst met stokjes...). De service vind ik weinig mis mee, je moet soms even de aandacht trekken maar het duurt nooit lang. Als je veel persoonlijke aandacht van personeel verwacht moet je hier gewoon niet naartoe gaan.
De menukaart is nogal dik (laat aub de 'Nederlandse kaart' links liggen) maar je kan het beste gewoon aangeven wat je wilt (of juist niet) en de chef zijn suggesties laten serveren. Ik heb dit al zeker 5 keer gedaan en sta er elke keer weer van te kijken wat een variatie en kwaliteit er geserveerd wordt.
Ook geschikt voor de kleinere portemonnee, je kan je voor EUR20 makkelijk vol eten en drinken, dat kan nog een stuk goedkoper als je even op de prijzen van de gerechten let. Je krijgt hier meer waar voor je geld dan ik welk restaurant in Utrecht dan ook!

Gegeten op: 9 mei 2013.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
peteru
peteru
Proever in spe

1 april 2013

Voor het eerst naar het Paradijs. Tjokvol, reserveren is hier zonder meer handig. No-nonsense top Chinees en bijzondere combi van garnalen, inktvis en groente. De bediening rijdt rond met van die grote trolleys die je ook wel in een bejaardentehuis ziet, alles draait hier duidelijk om het eten, en dat is top! Volgende keer gaan we voor de Pekingeend,

Gegeten op: 6 maart 2013.
Miccas28
Miccas28

27 maart 2013

Laatst met een groep hier gegeten, maar niet denderend enthousiast. Ik ben ooit in China op vakantie geweest en het eten wat ik daar bij lokale tentjes at vond ik een stuk beter op smaak dan de gerechten bij Paradijs. Voor het decor en de service hoef je sowieso niet naar dit restaurant, maar het 'echte' Chinese eten is wat de gasten binnenhaalt. Ik vond de gerechten zeker smaken, maar vond de meeste enigszins flauw. Niet heel erg de moeite om terug te gaan wat mij betreft.

Gegeten op: 8 maart 2013.
AMA86
AMA86
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Paradijs

Schrijf hieronder je recensie over Paradijs. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zondag