Otto Blauboer 4 december 2011 | |
Erg goed gegeten. Zeer vriendelijke service. Heerlijke tandoori filet, lamskoteletjes en en medium hete kip curry. Gewoon allemaal erg lekker. Ook de groenten erbij. Niks mis mee. Integendeel. Wat ons betreft een echte aanrader! |
pavanven 23 november 2011 | |
niet goed..niet authentiek |
alex20111 6 oktober 2011 | |
Na veel Indiase restaurants te zijn geweest kwam ik bij deze terecht. Ik ben in het algemeen kritisch, maar wel zo ver mogelijk objectief. Ik let dan ook op 3 aspecten:
Linda Gras 10 januari 2011 | |
Heerlijk gegeten en aardige bediening. Altijd weer een feestje om hier te eten. |
Marshall 8 oktober 2010 | |
Ik was hier gisteren, mooie ambiance en goed verzorgd tafels en service met een lach eten is ook bijzonder lekker daarom uitstekend |
Bas tiggelaar 23 september 2010 | |
Ik heb hier gegeten met mijn familie en een geweldig verjaardag gehad de mooiste was het nagerecht met vuurwerk bedankt Sagar Royal b.tiggelaar |
Bousata 16 september 2010 | |
Hi, ik ben zeer tevreden geweest over de manier van werken in dit restaurant. Het smaakte wel goed alleen de wijn zat tegen bovendien 1 glaasje teveel afgerekend tevergeefs door de drukte |
Teuntje15 13 september 2010 | |
Ik was hier weer na een Lange tijd en heb voortreffelijk gegeten bij mevr.khan de service was goed alleen ik miste de dames het was goed en druk tot de volgende keer
Vanvught 7 september 2010 | |
Moet zeggen dat ik echt heel lekker gegeten heb hier, het zat lekker vol en de zoon des huizes deed lekker zijn best. Tot de volgende keer |
Glenn johnsons 6 september 2010 | |
I have eaten good in this restaurant, especially the naan they are so soft, my madaraasi was good as well.
Geef zelf je mening over Sagar Royal