Allereerst moesten we zo ongeveer smeken om wat te drinken en een menukaart, vervolgens laat de serveerster een andere groep bij ons aanschuiven, terwijl er van ons nog mensen kwamen.. en dit zonder enige uitleg. Toen wij zeiden dat er nog meer mensen kwamen en dat dit belachelijk was, zei de serveerster: 'als je de klant bent mag je ook gewoon weggaan hoor, ik heb jullie niet nodig'.. nou dit hoefde ze ons maar 1x te zeggen! Hier gaan we nooit meer heen..
Ik kon me herinneren dat t vroeger wel lekker eten was, maar vandaag was het totaal niet het geval. Ten eerste had ik en een vriendin soutern comfort met sprite gevraagd, (na expliciet gevraagd te hebben aan de vrouwelijke serveerster: hebben jullie soutern comfort), kregen wij zonder overleg jack daniels met sprite. Na gesproken te hebben met de mangaer, kwamen wij erachter dat ze soutern comfort niet eens hebben!!! Een andere vriendin had een frozen margerita besteld, kreeg ze gewoon een slappe mix van margerita, dat helemaal niet frozen was, en helemaal geen ijs in zat!!! Zet dan geen frozen margarita op de kaart. maar ja na dit, dachten wij, positief blijven! Nou dat kon echt niet, want we hadden een voorgerecht besteld, salade met advocado en garnalen. Was die advocado gewoon ZWART/ bedorven, dat was gewoon de toppunt van onze ervaring daar.
Ik moet zeggen de manager bood zijn excuses aan, maar na de drankjes, en voorgerechten hadden wij gewoon geen trek meer in t hoofdgerecht en hadden we gelijk om de rekening gevraagd.
Al jaren is Chicano's mijn vaste aanvliegroute naar Paradiso. Vast recept: Bonanza ribs met Knoflooksaus (met een hoofdletter K,inderdaad). Ik was daarom geschokt dat Chicano's een nieuwe eigenaar/kaart heeft. Nu wil ik een boek niet op de kaft beoordelen, dus uiteindelijk hebben we er wel gegeten. Het goede nieuws is dat het eten prima is. Het slechte nieuws is dat daarmee alle pluspunten benoemd zijn. De zaak is te donker qua verlichting, personeel verstaat slecht Nederlands (voor Amsterdammers ben ik misschien een toerist, maar met A.B.N. ben ik nog redelijk verstaanbaar), broodje vooraf wil ik niet bij het voorgerecht, maar echt vooraf. Na enkele minuten zwaaien met een servet wordt uiteindelijk het contact met de bediening gelegd voor drank-refill. Hierin is nog een flinke ruimte voor verbeteringen.
Laatst met zijn tweeen bij Chicano's gegeten,
Hebben de mixgrill genomen. vlees was goed gegrilled.
Wat alleen wel jammer was is dat de serveerster eerst vraag of we Nederland zijn en elke toch elke keer als ze naar onze tafel kwam ze ons in het engels bleef aanspreken. Ben geen toeris in mijn eigen stad
Paar keer hier gegeten omdat het vlak bij mijn huis is en ze goed vlees hebben maar vorige week was toch echt de laatste keer. Ik ging er eigenlijk al met moeite naar toe omdat de bediening er ronduit slecht is (op 1 aardige knul na) maar vorige week was echt de druppel. Na meer dan 45 min op mijn vlees gewacht te hebben nadat ik al een kwartier daarvoor "nog 2 minuten" te horen kreeg, kreeg ik een zwart stuk "vlees" op tafel. Het was letterlijk zwart, hard en droog geworden. (ik bestel medium). Ik verwachtte een candid camera show maar die was er toch echt niet. Uiteraard ben ik weggegaan maar ik moest nog wel eerst van de serveester mijn klein flesje water van 3.50 Euro betalen. Gelukkig zag de manager dat en zei dat ik het niet hoefde te betalen maar daar bleef het ook bij. Hij had duidelijk geen zin in mijn klachten. Sorry en tot ziens kwam het op neer.