KeukenPannenkoeken / Poffertjes
Openingstijden12.00-20.00, ma gesloten

Pecaro Pecaro 8 augustus 2010

Na een stevige boswandeling liepen we hier naar binnen voor een pannenkoek. We aten er op 7 augustus met vier volwassenen en drie kinderen. Op de kaart staat een ruime keuze uit zoete en hartige pannenkoeken; zoals zovaak is het dan moeilijk kiezen. We namen allen een andere, de kinderen kozen voor de Berenpannenkoek. Er was niets mis met wat er werd gebracht. Groot, niet te melig, geen aangebrande stukken. De smaak van mijn banaan-kaneelpannenkoek was goed. Bij de kinderpannenkoek hoort als toetje het bekende schatkistje: een ijsje. Niet bijzonder, maar prima te eten. De prijs voor een pannenkoek ligt rond de 10 euro, wat in orde is zodra je er een neemt met verschillende soorten beleg.

Er was precies nog een tafel vrij, waar we vlot naartoe geleid werden. Ook de bestelling werd snel opgenomen, en we hoefden evenmin erg lang op de pannenkoeken te wachten. De meisjes in de bediening waren zonder uitzondering vriendelijk en hulpvaardig. Een van ons wilde graag een pannenkoekcombinatie die niet op de kaart stond, die werd zonder probleem geserveerd. De ijsjes wilden de kinderen niet meer (volle buikjes), en dus kregen we de schatkistjes, verpakt in folie mee voor thuis. Service!

Het is een volle zaak, veel tafels en stoelen. Beetje donker en een wat achterhaalde inrichting. Gelukkig mag er in de zaak niet meer worden gerookt; het is er dan snel erg bedompt.Daarentegen lopen de mensen nu af en aan naar buiten om daar een sigaretje te roken. Voor ons, die dicht bij de uitgang zaten, soms wel een beetje hinderlijk, ook door de wat krappe doorgang langs de tafels naar buiten. Buiten houten picknicktafels, waaraan ook gegeten kan worden.

Een gunstig gelegen, al lang bestaand pannenkoekenhuis, dat inmiddels veel andere pannenkoekenhuizen in de omgeving heeft overleefd. Ik zou de inrichting en het parkeerterrein eromheen eens aanpakken; dat is verouderd en rommelig. Maar ach, voor een pannenkoekenhuis dat goede pannenkoeken levert, is een beetje oudbolligheid ook weer niet echt storend.

Proever39961 Proever39961 4 december 2005

Een van de betere pannenkoekhuizen in midden-Nederland en altijd prima bediening. Wel een wat al te oubollig interieur, maar dat mag de pret niet drukken. Prima zaak!

Geef zelf je mening over Pannekoekhuis 't