1 2 ouder »

eterlien eterlien 11 mei 2012

Prima prijs/kwaliteitverhouding. De kaart is niet al te uitgebreid maar dat kun je ook niet verwachten van dit (studenten)eetcafe. Prima om voorafgaand aan het theater even snel te eten.

Proever52260 Proever52260 27 september 2011

Een studenten eetcafe dat een zeer gemengd publiek trekt. Het eten is OK en goedkoop (hoofdgerecht heb je al onder 10EU). Hier ga je eten als je niet veel uit wil geven, niet omdat het eten heerlijk is. Er wordt niet bediend, maar er wordt gewerkt met een self service systeem.

de_Boer de_Boer 18 juni 2011

Sinds er een nieuwe kok staat is de kwaliteit meer dan verbeterd.

vanRiemsdijk vanRiemsdijk 26 mei 2011

Gezellig interieur. (geen fel TL licht)
Snelle bedienig.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ruime keuze uit drank.

kiki515 kiki515 24 mei 2011

Het is een echt studenten cafe. Het is niet duur en ook de kwaliteit van het eten is goed, sinds ze een nieuwe chef hebben.. gaat het er echt op vooruit!

Philosophy1986 Philosophy1986 16 mei 2011

Er is sinds kort kennelijk een nieuwe kok in dienst bij Cafe Uilenstede. De kaart is vernieuwd: at je voorheen kartonnen hamburgers en sla met zand.. Nu zijn de gerechten zeer smakelijk en divers, met verse groenten en lekkere smaken! Ook fijn: de prijsjes zijn nog altijd aangenaam.

rondeloos rondeloos 18 april 2011

Hier op 15 april gegeten. Voordat we naar het theater gaan, hier even gegeten. Het is een soort zelfbediening, maar daar zijn de prijzen dan ook naar. Echt eenvoudig, maar goed. Je moet hier geen haut cuisine verwachten, want het is en blijft een soort studenten mensa.
Prijs kwaliteit is uitstekend.

Anne-Lise Anne-Lise 21 januari 2011

Dit is een studentenbrasserie op de wooncampus van de VU "Uilenstede". Je eet hier voor weinig en iets speciaals hoef je dan ook niet te verwachten. De kipsaté en de hamburgers zijn er prima. Soms is het alleen lang wachten op je eten. Als je ergens anders kunt eten, dan zou ik dat doen. Woon je op de campus en heb je geen tijd/zin om boodschappen te doen, dan is dit een goed alternatief.

Visser101 Visser101 17 november 2010

Regelmatig eet ik hier. Recent is het verslechterd. De wachttijd is lang, ook als het rustig is. Een poging de drankomzet te verhogen?
Ook verstrekt men minder groenten. Dit merkten we op tegen de restaurantbaas. Helaas kregen we nul op het rekest. Voor hetzelfde geld eet je elders lekkerder!

Janjanjan Janjanjan 27 oktober 2010

Lekkere hamburgers.