KeukenFrans, Italiaans, Vegetarisch, Vis & Dessert
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Door de ‘lichtelijk chique ambiance met een muzikaal tintje’ sluit de naam van het restaurant naadloos aan bij ‘het gevoel dat je erbij krijgt’. Daarnaast ‘speelt het personeel piano’, waardoor er zich hier romantische momenten voor kunnen doen. Vanwege de ‘erg gevarieerde’ kaart -‘ook voor vegetariërs’- is het soms lastig kiezen. Mocht je echt geen keuze kunnen maken, dan is ‘het verrassingsmenu een aanrader’. Kortom, neem je date mee en geniet van ‘een zevengangendiner’

JosineDams JosineDams 11 januari 2012

M'n verjaardagsetentje hier gevierd. Het was weer heerlijk; lekker gevarieerde proeverij met een goed wijn advies. Jammer dat je maar één keer per jaar jarig bent...

trish trish 8 november 2011

Wij komen al zeker 10 jaar op regelmatige basis bij de Zevende Hemel. Altijd weer leuk.
Vanavond ook weer live pianomuziek. Heerlijk st jacobschelpen en botermalse lamsnek.
Personeel is goed opgeleid en zeer attent.
Goede wijnsuggesties wanneer je er naar vraagt.
Aanrader!

cassata cassata 26 oktober 2011

Goede prijs/kwaliteit verhouding ; prettige sfeer ; de pianoklanken maken het af. Alleen de hoofdpersoon in de bediening vonden we niet erg aardig.

wendydh wendydh 26 oktober 2011

Heerlijk gegeten en genoten van het pianospel. Met een gezelschap van 8 man hebben we allen meerdere gerechten geproefd en waren we eigenlijk overal enthousiast over!

Proever15946 Proever15946 16 oktober 2011

Gisteravond redelijk gegeten bij de hemel. De sfeer is gemoedelijk, de bediening wat onhandig. We hebben zes verschillende obers aan onze tafel gehad, onderlinge communicatie was er meestal niet. Bestellingen waren vergeten en onze tafel werd maar half leeggeruimd, we moesten zelf om glazen vragen bij onze bestelde fles water. de kwaliteit van het eten is ok, maar niet heel bijzonder, de ingredienten en bereidingen zijn vrij simpel en weinig verrassend. De specialiteit van het huis, eend, was een beetje taai, aardappels waren niet lang genoeg in de oven geweest. Prijs/kwaliteitverhouding vonden we daardoor scheef. De inrichting is vrij smakeloos en behoorlijk gedateerd, evenals de kleding van het bedienend personeel. Slechte reproducties van engeltjes, te ruime overhemden met versleten mouwen. Al met al onduidelijk waarom dit restaurant zulke hoge scores op iens krijgt...

Geef zelf je mening over De Zevende Hemel

MaandagGesloten