| Keuken | Grieks |
| Minimum menuprijs | €12.00 |
| Openingstijden | 17.00-21.00, vr-zo tot 22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
MartineM 22 januari 2012 | |
Ik kom regelmatig bij Odyssey II en het is altijd prima. Het eten is lekker en de bediening is prima. |
Ines+Rinus 6 mei 2010 | |
Na een dag fietsen langs de bloeiende fruitbomen in de Betuwe hadden wij zin om uit eten te gaan. Op IENS zagen wij aantrekkelijke beoordelingen van dit restaurant. Ons viel het tegen. Het visgerecht Kalamaria was heerlijk, maar de rest: salades, wijn en groentesoep vielen erg tegen. |
robcitroen 23 januari 2010 | |
Eindelijk weer eens naar Odyssey toe gegaan. Dit is toch wel de allerbeste griek die ik ken. vriendelijke bediening, goed eten |
robcitroen 28 april 2009 | |
het beste griekse restaurant in de omgeving. uitstekend eten, vriendelijke bediening. het is hier zelfs op doordeweekse dagen erg druk, dus reserveren is zeker gewenst |
Proever66567 22 oktober 2007 | |
Reeds een paar keer hier gegeten. Met z'n tweetjes en met een groep van 10 personen. De kwaliteit blijft goed, de bediening vriendelijk en de sfeer is top. |
Geef zelf je mening over Odyssey II