| Keuken | Indonesisch |
| Minimum menuprijs | €24.00 |
| Huiswijn per fles | €14.00 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 17.00-21.30, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
ANJASCHAAP 29 januari 2012 | |
GEZELLIG EN GOED RESTAURANT, UITSTEKENDE BEDIENING,VRIENDELIJK EN GOED VERZORGD |
Aine 25 januari 2012 | |
Na jaren kwamen we weer eens bij Mooi Zeist. Positief verrast door de inrichting en de kwaliteit van het eten. Wat tegenviel: de hoeveelheid per portie (er weinig), daardoor de prijs-kwaliteitverhouding (veel te duur voor wat we kregen), de ongeïnteresseerde bediening en het voor het blok zetten van bepaalde keuzes (water alleen in literflessen-betaald!). Als we zulke prijzen betalen, verwachten we ook service, vriendelijkheid en klantgerichtheid. Sommige schaaltjes hadden zo'n laagje dat je krijgt als iets te lang is warm gehouden onder een lamp. Toppunt was dat toen we terugkwamen van het terras na een rookpauze, onze tafel was leeggehaald. Onze drankjes waren niet eens op! Het excuus was dat de serveerster dacht dat we weg waren (zonder te betalen?). Uit eten mag een feestje zijn en dat werd hier door teveel dingen -voor ons- bedorven. |
jaccobrand 23 januari 2012 | |
Ik ben hier nu al een keer of zes geweest en iedere keer weer is het een leuke ervaring. De ontvangst en bediening is erg hartelijk en je voelt je onmiddellijk welkom. Sinds de make-over van een paar jaar geleden is Mooi Zeist een sfeervol restaurant geworden met ruime tafels, lekker-zittende stoelen en een mooie ambiance. De kritiek van vorige "eters" hier op IENS vind ik persoonlijk onterecht. De indonesische keuken is nu eenmaal een traditionele keuken waar je alsjeblieft niet heel veel moderne grappen mee uit moet halen. Je moet hier ook niet naartoe gaan als je een zelfde prijsnivo verwacht als bij de lokale chinees. Dit is gewoon een klasse beter! |
inezbosw 23 januari 2012 | |
Dit weekend van rijsttafel genoten, heerlijke gerechtjes, wisselend en goed op smaak.
qroki 27 december 2011 | |
2e kerstdag was er een speciaalbuffet, dus togen we met goede moed naar Mooi Zeist.
Geef zelf je mening over Mooi Zeist