RupsjeNooitgenoeg 2 mei 2011 | |
Heerlijke roti en vriendelijke eigenaar! Ik zou er niet snel gaan zitten eten, maar uitstekend om af te halen. |
ildi 6 januari 2011 | |
Interieur is niks, ook niet gezellig eten daar, maar het eten is al jaren erg goed! M'n familie van ver wil ook altijd van Milan, zij zijn echte kenners op Indiaas, Surinaams, Indo. eten gebied. Dus we halen het eten maar, wel soms lang wachten als je afhaalt. |
rutger 10 november 2010 | |
Het restaurant zelf is vrij basic ingericht, maar de kwaliteit van het voedsel maakt dat ruimshoots goed. Beiden hadden we een roti kipfilet, bakabana en een saoto soep. Alles weggespoeld met, hoe kan het ook anders, een groene fernandes. Prima eten, zeer aan te bevelen als korte eet-stop voor het pakken van een filmpje. |
johnstigter 6 mei 2010 | |
Vanwege de recensies en omdat we trek hadden in roti en javaanse bami,togen we naar Milan.
Proever45648 14 april 2006 | |
Prima! Ben afgegaan op de commentaren hier gegeven en ben het er mee eens. Prima eten, vriendelijke bediening, snel bediend, ambiance van een echte toko, maar dan zonder TL verlichting. Enig minpuntje de wc, maarja, daar blijf je ook niet voor weg. |
Proever32064 29 maart 2005 | |
De beste in Utrecht wat mij betreft! Ik ga al jaren en wil mijn roti en pom nergens anders vandaan. |
Proever28039 9 januari 2005 | |
Dit is ons vaste roti-restaurant. Qua inrichting doet het aan als een \"rumah makan\" zoals deze er veel zijn in Indonesie. De bediening is eenvoudig, maar zeer vriendelijk. De roti is heerlijk en ik ga op de dagen dat het dicht is niet meer naar een ander. |
Proever27727 2 januari 2005 | |
Ik vond het eten wel lekker, maar de rotti was een beetje flauw. Ik had het zelf wat gevulder en een pittiger gezien, maar voor de rest is het een goede plek om lekker je buik te vullen. |
Nicoline 10 augustus 2004 | |
Weinig pretenties hier, gewoon een klein gezellig eethuisje. Heerlijke (vegetarische) roti en zeker niet duur. Ik woonde er vroeger in de buurt, maar ga er nu af en toe speciaal heen om wat af te halen omdat het zo lekker is. |
Proever18814 31 mei 2004 | |
Ik ga regelmatig eten bij dit authentieke Surinaams eethuis, een van de weinige met en lekkere gerechten en een vriendelijke bediening.
Geef zelf je mening over Milan