| Keuken | Brasserie |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Verdeling van 1 mening
De laatste 1 mening
jwalstra 8 maart 2012 | |
Restaurant-Brasserie? Waar hebben ze het over. Je kunt er eten maar verder. Gewoon een postiljon Hotel met eetgelegenheid ver onder de maat. Hypermoderne inrichting van iemand die niet de gastvrijheid maar het snelle geld en supersnelle handel in het hoofd had en helaas hier tafels en stoelen voor nodig had, een lik verf en wat andere inrichtingsstukken. Het was mij onduidelijk bij entree wat te doen, waar te gaan zitten, hoe te handelen, duidelijkheid was er wel voor vergaderaars en mensen die kop koffie komen halen om hun zakelijke afspraak af te wikkelen. Slechte bediening alles zelfbediening. In open deel van de keuken wil kok wel even helpen (Front Cooking) maar heeft te weinig tijd. verder geen personeel gezien tot ik moest afrekenen bij receptie moest ik ze zelf opzoeken. Ik heb lunchbuffet gebruikt (was verder ook geen keus trouwens). Eten was redelijk (wel te bedenken van een buffet waar iedereen al aan had gezeten Jachie) Gebakken eitje (klasse 6-7), zonder wat dan ook, werd even door kok bereid die ook nog even liet weten dat ik om 13.30 uur eigenlijk te laat was voor de lunch, wat later ook nog eens gemeld werd door de dame waar ik moest afrekenen. Kortom dit nooit weer. Had gewoon even verder moeten zoeken in de buurt. Is goed voor even korte afspraak met koffie als je daar in de buurt moet zijn, maar verder vooral niet doen. Moest natuurlijk wel het volle pond afrekenen onlangs de meldingen dat ik te laat was en er al diverse zaken van het buffet op waren, en niet weer werden aangevuld. Ik stond er wel wat van te kijken dat er met name in deze intensieve horeca er zo slecht met de gast wordt omgesprongen en men het individualisme uit de maatschappij zover doordraaft, onder het mom van het nieuwe werken. |
Geef zelf je mening over Restaurant-Brasserie Bruynick (Mercure Hotel)