1 2 3 4 ouder »

Bailine Bailine 16 oktober 2011

Leuke steer, voor 40 euro echt zo lekker gegeten

Annelivandoorn Annelivandoorn 3 oktober 2011

We hebben een plezierige zondagavond gehad in de Roti. Het was rustig en de bediening was ontzettend vriendelijk, maar niet altijd even attent. Het eten was heerlijk. In het bijzonder de kip, de rijst en het naan brood. Mijn lam was heerlijk gekruid maar niet zo mals als waar ik op gehoopt had. We werden verrast door de rekening. Uitstekende kwaliteit voor een bescheiden prijs!

Superlopez Superlopez 17 juli 2011

Alleen afhaal roti geprobeerd. Lekker en smaakvol, zeker een aanrader!

joolean joolean 1 mei 2011

Van buiten af lijkt het onwaarschijnlijk dat hier zich de lekkerste indiase keuken te Amsterdam schuilt, maar het is een echte topper. Zowel de vegetarische als de vleesgerechten zijn doorgaans deskundig en authentiek bereid. Op het menukaart zijn voor de liefhebber verder ook een aantal minder bekende indiase schotels. Waar bij de Roti Room decor eenvoudig uitpakt, is het eten simpelweg buitengewoon lekker, vergeleken niet alleen met andere Amsterdamse indiase restaurants maar ook een groot aantal anderen wij elders wereldwijd hebben uitgeprobeerd.

chunga chunga 13 mei 2010

Beste Indiase restaurant van Amsterdam met ook nog eens de liefste bediening. Heerlijke chana masala en aloo palak, eigenlijk alles is lekker. Enige nadeel is de drukte soms.

BenS BenS 4 december 2009

Met een groep gaan eten op advies van anderen.
Heerlijk. Gemengd menu kunnen bestellen dus verschillende dingen kunnen proeven, allemaal even lekker. Wel vaker indiaas gegeten in het centrum, dit is een prima en ook heel bereikbaar alternatief. Alle tafelgenoten waren enthousiast, zonder uitzondering.

renee renee 25 oktober 2009

Na redelijk wat indiaanse restaurants geprobeerd te hebben is dit toch wel mijn favoriet geworden. Het eten is erg lekker(butter chicken!!) en de bediening vriendelijk. Ook zijn de prijzen prima te noemen. Ik vind dit een aanrader.

Munisah Munisah 16 september 2009

Wij hebben er afgelopen zaterdag heerlijk met 9 meiden gegeten. Eten is echt lekker. Bediening helemaal goed. Als we in A'dam zijn zullen we er zeker weer gaan eten. Alleen jammer van het parkeerbeleid!

zoutje zoutje 22 mei 2009

Goed Indiaas restaurant met zeer symphatieke mensen, de chili paneer en lambs massala zijn al jaren favoriet. Prijzen zijn heel redelijk en de kwaliteit vrij constant. Wat mij betreft het beste Indiaas van de stad.

Esjee Esjee 29 maart 2009

Het eten smaakt er echt super (tandoori chicken, het naanbrood en indiaas ijs zijn echte aanraders) en we kregen er ook uitleg bij. De service is er goed, erg vriendelijk, het decor een beetje sober. Wel een aanrader voor wie vooral lekker wil eten.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Roti Room India