| Keuken | Internationaal |
| Huiswijn per fles | €14.25 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Esther68 18 september 2011 | |
Leuk restaurant. Het eten was best lekker, maar meer iets voor een eetcafé dan voor een restaurant. Wel vier personen in de bediening, zoals al vermeld komen deze over als scholieren. Met twee enthousiaste professionals in plaats daarvan zou deze gelegenheid beter af zijn. |
llowboy 13 juni 2011 | |
Hier gistermiddag gelunched op het terras, wat een slechte ervaring. Van personeel kun je niet spreken, het zijn scholieren die niets van de horeca begrijpen, de kaart niet kennen en geen idee hebben wat ze komen serveren. Er is geen aansturing, zo kon het gebeuren dat de mensen naast ons in 2 minuten tijd door wel 4! verschillende "kippen zonder kop" de vraag kregen wat ze wilden bestellen. Ik bestelde water en kreeg een glas water zonder flesje of iets. De carpaccio op het broodje van mijn vriendin was standaard en ijskoud! Mijn broodje was oké. Bediening was gemiddeld 15 jaar oud en zij geen eens tot ziens! |
harryglas 16 oktober 2010 | |
Wij hebben hier even gegeten op weg naar een feestje,als vooraf de eendeborst en de zalmrolletjes. De kangoeroe als hoofdgerecht betrof een dik en een dun stuk vlees wat tegelijk de pan in was gegooid, dus het een was ok en het ander gewoon rauw, de frieten waren erg vet gebakken.De bediening komt hard uit de keuken gelopen zonder plan, gaat na de eerste tafels in de rem en kijkt vertwijfeld rond of er nog iets te doen is echter alleen de dichtsbijzijnde tafeltjes. Wanneer je verder weg zit moet je moeite doen om gezien te worden.De suplementen van het hoofdgerecht(aardappels,groente) werden geserveerd zonder bestek, na hierom verzocht te hebben werd ik vreemd aangekeken en begreep ik dat het meisje thuis gewend was om een hand in de bak te steken en alles zo op je bord te leggen...stoelen plakten aan de grond vast,de beelden zijn grappig als entourage maar haal dan de pakjes kauwgom weg dat zich tussen de benen van de heiligen had genesteld.kortom, leuk restaurant voor studenten maar niet meer dan dat. |
*eSThER* 22 juni 2010 | |
Mooi locatie midden in IJsselstein. Dit restaurant was ooit een klooster en staat dan ook helemaal vol met beelden van heiligen. Als je hier gaat eten, verwacht dan geen culinair hoogstandje. Het brood met kruidenboter en tapenade stond volgens mij al kant en klaar in de keuken, het brood was niet echt vers en de boter zag er wat ranzig uit.
cgaerts 9 mei 2010 | |
Verrukkelijk gegeten in een gezellige sfeer met uitstekende bediening. Zonder meer een aanrader.
Geef zelf je mening over De Mariënberg