Restaurant d' Vijff Vlieghen over zichzelf

Genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een unieke en prachtige ambiance, dat is waar restaurant d’Vijff Vlieghen voor staat. Waar anders dan in d'Vijff Vlieghen kan gedineerd worden onder 4 originele etsen van Rembrandt en waar de wanden bekleed zijn met prachtig goudleerbehang uit de 17e eeuw? Wij zien er naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant!

KeukenHollands

In vijf met elkaar in verbinding staande pandjes tussen Spuistraat en Singel vind je dit rijk gedecoreerde restaurant, waar ‘het lijkt alsof je in de renaissance beland bent’. ‘Wat een mooie, sfeervolle, romantische locatie!’ Na een eventuele rondleiding door het restaurant, ga je aan tafel voor de nieuw-Nederlandse keuken. ‘De smaken zijn goed op elkaar afgestemd’, de gerechten ‘modern opgemaakt’ en alles ‘sluit goed op elkaar aan’.  Een enkeling is niet zo positief en mist ‘creativiteit in het verrassingsmenu’. Toch blijft dit een aanrader, vooral voor buitenlandse gasten en zakenrelaties.

sdebby sdebby 24 januari 2012

Gisteren ben ik hier met 3 vrienden gaan eten, omdat dit restaurant al een poosje op onze verlanglijst stond. En terecht zo bleek, we zijn echt in de watten gelegd! Sfeer is natuurlijk fantastisch (ook wij hebben ons natuurlijk rond laten leiden in dit prachtige pand) en het eten en bediening doen daar niet voor onder, we werden in elk opzicht op onze wenken bediend.
We lieten ons verrassen door de chef, die keurig rekening hield met onze smaak- en dieetwensen, en bij elke gang (7 maarliefst) viel bij ons de mond weer open. Zeer afwisselend menu, perfect geportioneerd en mooie producten. Blijkbaar is het spectrum van de Nederlandse keuken een stuk breder dan de geijkte stamppot! Mijn persoonlijke favorieten waren de terrine van kalfswang en de wilde eend: heerlijk op smaak, perfecte cuison en prachtige presentatie. De uitstekende wijnen maakten het feest voor de smaakpapillen compleet. Een absolute aanrader!

Bonobo Bonobo 22 januari 2012

Dit blijft een top lokatie in Amsterdam. En het eten en de service zijn zeker gestegen en hou dit vast.
Wij komen zeker weer.
En wat het meest verrassend was is de rode mousserende wijn dacht dat het Shiraz was.
Groet Astrid

doffel doffel 20 juli 2011

De locatie is prachtig; je waant je in een soort laat-middeleeuwse herberg. Het eten is redelijk, al was ik niet geheel weg van het dessert. De service was minimaal, maar niet slecht.

Marga225 Marga225 16 december 2010

Dit is een uniek en gezellig restaurant, het heeft een goede sfeer, het ziet er allemaal goed verzorgd uit (ook de toiletten). We hebben hier met 7 personen gegeten, die allemaal een 4-gangen-verrassingsmenu namen. Met ieders persoonlijke wensen (bijv. geen vlees, vegetarisch, geen alcohol) kon rekening worden gehouden. Het eten was uitstekend, de bediening heel aardig en attent. Ook het wijnarrangement was bijzonder goed; verrassend was de Nederlandse wijn. Omdat er gelegenheid voor was, kregen we voor we gingen eten zelfs een rondleiding van de manager door het restaurant. Kortom: een aanrader!

GerardPL GerardPL 15 november 2010

alleen al de thematisch ingerichte kamers zijn een bezoekje waard. Maar uiteindelijk kom je er voor het eten. Dat is er goed, evenals de wijn, van een kwaliteit die in het centrum vrij zeldzaam is. Wel ging alles in een te snel tempo en dan komt het gevoel van toeristenval toch even op, want na jou schuift de volgende meteen aan. Jammer, want dit doet wat afbreuk aan de goede kwaliteit, waar je overigens ook wel de prijs voor betaalt.

Geef zelf je mening over Restaurant d' Vijff Vlieghen

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten