7.1
6.5

KeukenItaliaans & Pizzeria
Openingstijden17.00-23.00

Je waant je in Santa Lucia even in Italiƫ. Het ietwat verouderde decor ademt mediterrane sfeer en ook de soms wat chaotische bediening doet niet onder voor die in Italiƫ. Dat de de bediening de Nederlandse taal niet tot in de puntjes beheerst, hoort er dan wel een beetje bij natuurlijk. De snelheid en vriendelijkheid waarmee ze je helpen en de lange openingstijden samen met het fantastische Italiaanse eten doen je elk mogelijk commentaar vergeten.

pantau pantau 6 april 2012

het eten is redelijk , de wijn is matig en sfeer was matig doordat er tijdens ons verblijf in plaats van italiaanse muziek er na de A-team tune diverse jaren tachtig rock muziek hard door de zaak schalde , daarnaast viel ons op dat ook hier de schoonmakers hun cao nog niet rond hadden , de tafels plakte en zo ook het bestek en de vlaggetjes die in de zaak hingen waren ook aan een schoonmaak beurt toe .
Het is maar goed dat di Mama een oogje op de zaak houd en af en toe ''haar mannen ''een beetje bijstuurd anders liep de bediening een beetje in het honderd .
het eten was zoals ik zei redelijk en erg wisselend van kwaliteit .

jeroenthehague jeroenthehague 6 april 2012

Gezellig knus restaurant. Vriendelijke bediening en schappelijke prijzen, alleen viel de Pizza een beetje tegen , niet zoals ik van een Italiaan gewend ben. maar goed de volgende keer zal ik er dan ook een pasta gerecht proberen

Ary Ary 5 oktober 2011

Wat een restaurant!! Goed gegeten en gelachen. Het decor doet er niet toe en de pizzeria wordt bewaakt door de huiskat die even langs de tafel kwam om te controleren en voor de nodige aandacht. De pizza's waren goed, snel klaar en niet duur.

Vond Vond 26 september 2011

Goede authentieke Italiaan. Ruime porties en snelle bediening. Minpuntje is de hardenmuziek.

Alita Alita 12 september 2011

Een tip: vraag voor echte mozzarella op de pizza. jij betaalt maar 1 euro meer of zo, maar het is een grote verschil!
Samen met 'La Fontana', dit is de beste pizza jij kan in Utrecht krijgen (ik ben italiaans).

Geef zelf je mening over Santa Lucia