Stadskasteel Oudaen in Utrecht
Email : email Stadskasteel Oudaen
Restaurant gegevens
Keuken : Frans, Internationaal
Betalen :

Kenmerken : Airconditioning, Bar, Per boot bereikbaar, Kindermenu, Klassieker, Honden toegestaan, Entertainment, Jaarclub eten, Gluten vrij, Afstudeerborrel, Groepen max. : 200, High tea, Lactose vrij, Lunch, Terras, Nabij water, Parkeergarage, Privé ruimte max. : 200, Makkelijke entree, Lift, Zakelijk, Rustig praten, Romantisch, Solo, Singles spot, Zondagsbrunch, Tapas mezze, Theater, Rolstoel toegankelijk, Wifi
Keuken open : vanaf 11:00 tot 22:00.
Chef : Patrick Koolbergen
Minimum menuprijs : €32.50
Gemiddelde menuprijs : €32.50
Huiswijn per fles : €19.50
Huiswijn per glas : €3.35
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
King Arthur, 6.6, Internationaal
Op 0.01 km. King Arthur ‘is prima als je met vrienden een avond lekker wilt happen’, want het is hier ‘lekker druk’. Dat maakt de zaak ‘niet geschikt...
Lisboa, Internationaal, Mediterraan, Wereldkeuken
Op 0.06 km. Geef je mening of stuur een proefformulier in!
La Ruche (Bijenkorf), 6.9, Internationaal
Op 0.07 km. Dit restaurant is het afgelopen jaar niet voldoende beproefd door de proevers van IENS. Laat na een bezoek aan dit restaurant je mening achter en...
De Garde, 8.3, Internationaal
Op 0.09 km. Niets dan lof voor dit restaurant: ‘Het eten heeft zelfs een ster misgelopen, waarschijnlijk is Michelin nog niet langsgekomen.’ Wie weet?...
Aperitivo, 7.5, Frans
Op 0.09 km. Wat een ‘uniek concept dat je niet alleen een grand dessert kunt nemen, maar ook een grand entree: een selectie van de voorgerechten, erg lekker...
De Zakkendrager, 7.4, Frans, Internationaal
Op 0.10 km. In het stadshart van Utrecht ligt dit ‘gezellig restaurant’, de sfeervolle serre ‘maakt het geheel af’. Juist ‘wanneer je in de serre...
Grand Café Quignon, 7.0, Frans, Internationaal, Europees
Op 0.10 km. ‘Voor een biertje is deze locatie oké, eten kun je beter ergens anders doen.’ Er is een beperkte menukeuze, en de coördinatie in de keuken...
Delphi's, 7.7, Grieks, Internationaal
Op 0.11 km. ‘Chique inrichting, zonder druiventrossen en andere prullaria.’ ‘Het had net zo goed een andere keuken kunnen zijn’, maar ‘het decor is...
Van Buuren, 7.6, Frans
Op 0.11 km. Restaurant van Buuren in hartje Utrecht scoort hoog bij de proevers: eten bij Van Buuren is eigenlijk altijd erg lekker’. Alle gerechten op de...
't Winterhuis, 7.1, Internationaal
Op 0.11 km. Als je rustig wilt eten, ‘ga dan doordeweeks’, want ‘op zaterdag kan het er nogal lawaaiig zijn’. De bediening wordt door bijna iedereen...
Restaurants in de buurt
King Arthur, 6.6, Internationaal
IJskiosk Venezia, 7.4, Italiaans, IJssalon
Op 0.03 km. ‘Absoluut het lekkerste en meest verse ijs van heel Utrecht!’ En wat een diversiteit aan ambachtelijk gemaakt ijs! ‘Er wachten je 32...
De Oude Muntkelder, 7.3, Pannenkoeken / Poffertjes
Op 0.04 km. ‘De pannenkoeken zijn echt superlekker – je moet moeite doen om ze op te krijgen, maar ze zijn wel echt heel lekker!’ ‘Het bekende adres’...
Amor, 5.4, Spaans
Op 0.05 km. ‘Je kunt hier leuk buiten zitten’, want het is ‘erg gezellig aan de gracht’. Soms is er ‘te weinig personeel’, dat bovendien af en toe...
Den Draeck, 7.1, Bbq, Grill, Eetcafé
Op 0.06 km. ‘Bij binnenkomst is het een erg sfeervol restaurant.’ Grosso modo is ‘de bediening vriendelijk en het eten ook goed’. Hier en daar laat de...
Lisboa, Internationaal, Mediterraan, Wereldkeuken
Op 0.06 km. Geef je mening of stuur een proefformulier in!
La Fontana, 7.5, Italiaans, Pizzeria
Op 0.07 km. ‘Heerlijk eten, bereid door echte Italianen’ en bezorgd door de ‘altijd vriendelijke’ bediening. De snelheid van die bediening is nog een...
La Ruche (Bijenkorf), 6.9, Internationaal
Fusto D'Oro, 6.5, Italiaans, Pizzeria
Op 0.07 km. Vorig jaar kreeg deze Italiaan aan de gracht nog een paar goede recensies. Het lijkt er echter op dat dit restaurant wel wat extra toewijding kan...
De Garde, 8.3, Internationaal
Cijfers op basis van 37 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
‘Oké, maar niet super.’ Deze zaak biedt ‘veel keus in wat apartere soorten broodjes’, met ‘leuke opmaak’. ‘Gewoon een mooie zaak’ met ‘iets middeleeuws’, met ook een ‘aardige bediening, maar niet erg snel’. De keuken is soms slordig: dan ligt er ‘te veel truffelmayonaise op de carpaccio’ of zijn de mosselen ‘niet goed schoongemaakt’.
Verdeling van de 50 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
Floris Eetgraag - Sfeervolle locatie waar je je welkom voelt en op je plek. Het eten is niet exotisch maar gewoon lekker, zeker niet duur. Het bier is ook goed,komt uit eigen brouwerij. De bediening prettig.
Niet OK?
Franca - In het grandcafe gegeten op donderdag na het winkelen. Lekkere maaltijdsalade voor een mooie prijs. Niet heel culinair; gewoon prima gegeten. Entourage is geweldig; vooral de oude schouw. Je zit echt in een kasteel.
Niet OK?
Marnix uit Utrecht - Gisteravond in het restaurant boven gegeten. Value for money: ik had het maandmenu, mijn vriendin het wildmenu. Attente bediening. Goed tempo, mooie en smakelijke gerechten. Een aanrader!
Niet OK?
Pura Vida - Woensdag 13 januari met 4 vrienden wezen eten.
Leuke borrel met mooie bieren in het Grandcafe. Daarna in restaurant op eerste etage een plezierige avond mogen hebben. Allen wildmenu genomen.
Verrassend! Subtiele sauzen, mooie gerechten, kwaliteit op het bord.
Nagerecht granddessert: heerlijk, maar veel. Wijnen zijn passend. Restaurant zat vol, maar was niet te merken aan bediening; vlot en attent. Prijs/kwaliteit klopt; doen!
Niet OK?
Jajo - Heerlijk op het terras in het zonnetje gezeten, mooi uitzicht, bediening vlot, eten prima
Blader door alle meningen
Nita - Heerlijk buiten eten langs de gracht.Niet echt rustig, maar toch lekker plekje. Mosselen hadden niet echt veel smaak helaas.Bovendien veel kapotte schelpen. Beetje twijfelachtig of ze goed waren. Bleek achteraf wel het geval gelukkig. Satè was goed. Prijs saté aan
de royale kant voor het gebodene. Prijs mosselen goed. Bediening erg vriendelijk en attent.
Niet OK?
tkalmijn - Eerlijke maaltijden, zeer beleefde en vakkundige bediening. De ambience is natuurlijk top, wat een historie! En in welk ander restaurant tappen ze hun eigen gebrouwen bier, dat nog goed smaakt ook? Vooral een Jonge Daen is een lekkere blonde jongen.
Niet OK?
speedyjose - Goed eten voor een redelijke prijs. Erg leuke entourage en vriendelijke bediening.
Niet OK?
Proever30767 - Na van de zomer heerlijk op het terras mosselen gegeten te hebben heb ik met een leuk gezelschap zaterdag ll weer eens het restaurant op de eerste etage geprobeerd.
Heerlijk genoten van mooie gerechten en als knal op de vuurpijl een
heerlijk Granddessert. mooie wijnen voor een billijke prijs (prachtige Ripasso en een Pinot noir van Sebastiani)
In het Proeflokaal nog een afzakkertje genomen; topavond!
Niet OK?
tedvanes - Afgelopen donderdagavond met 4 personen gegeten. Ontvangst was goed. Kaart / wijnkaart ziet er prima uit. Eten was lekker en de porties toereikend. De bediening kon kennelijk de druk niet helemaal aan getuige de vele keren dat het nodige glaswerk/serviesgoed
aan diggelen viel. Bij de wijn ging het helemaal mis aan tafel. Een keer werd de wijn naast het glas geschonken en bij onze tweede gekozen fles wijn werd een verkeerde fles geopend. Niet echt om over naar huis te schrijven dus. Enfin, de koks hadden hun huiswerk gedaan en de tafelgenoten hebben voor een gezellige avond gezorgd. Prijs / kwaliteit is naar mijn smaak toch wel een beetje uit balans. Afgezien van de bediening is dit een adres om te bewaren.
Blader door alle meningen
Proever78954 - Ik heb maandag avond op het terras aan de gracht gezeten en ronduit slecht gegeten! Mijn vriendin had de carpacio en daar zat veel maar dan ook veel te veel truffelmayonaise op. Ik had de mossellen en terug gestuurd want
ze waren niet goed schoon gemaakt dus het was zandhappen. Daarvoor in de plaats kreeg ik het duurste gerecht op de kaart de lamsschouder, want dat was het snelste klaar volgens de keuken. Terwijl er op de kaart staat dit gerecht duurt lang! Vervolgens moest ik ook nog eens dit gerecht afrekenen, terwijl dit niet mijn keuze was. De bediening kreeg de opdracht het op te lossen met een kopje koffie maar zo ga je niet met je gasten om. Verder was de bediening perfecft. Ze waren aardig, vlot en netjes gekleed, maar de keuken krijgt een dikke onvoldoende.
Niet OK?
Proever67535 - Wat een heerlijke biertjes! We hebben heerlijk geborreld. Maar wie is die grijze duif?
Niet OK?
Proever66821 - Altijd sfeer, druk, en heerlijke mosselen (in het seizoen..), witbiertjes en cappuchino....
wij komen regelmatig!
Niet OK?
Proever66085 - Was heel aardig . Had zelf een geitenkaas salade en dat was lekker. Mijn tafelgenote had de sate. Dat was vrij standaard. Smaakte wel ok. Bediening is vriendelijk en snel. Jammer van de rokerige atmosfeer leve 1 juli2 008....
ambiance is leuk het is er druk en lawaaiig.
Niet OK?
Proever23117 - Na een diploma uitreiking zijn we met z'n tweëen hier gaan eten. We hebben gekozen voor het restaurant op de eerste verdieping. De entourage was erg goed. Ondanks de verschillende grote groepen werden we vriendelijk en snel geholpen. Keuze
was het Menu Trouvaille (4 gangen menu) incl. de voorgestelde wijnen. De keuze van de wijnen was erg goed. Helaaas komt het personeel iets te vaak informeren of alles naar wens is. Prijs kwaliteit is goed.
Blader door alle meningen
Proever42525 - Ik ben met 4 anderen gaan eten in het brasserie gedeelte van dit overigens schitterende pand. We werden prima welkom geheten en naar ons tafeltje gewezen. De kaart was weinig inspirerend. De uien"soep" was ronduit fantasieloos (drie sliertjes ui in
een bak maggie). De saté was nogal prijzig (€17,50) voor 2 stokjes vlees met een bolletje smakeloze rijst, kroepoek, en atjar uit een potje. De gebakken vis smaakte alsof die in een emmer water was gekookt en om dat te verbloemen in een plas instant basilicumsaus was gesmeten, met als garnituur een tot snot gekookte stronk broccoli.
De spare-ribs waren taai (er was echt niet doorheen te komen, zelfs niet met een mes.)
Pluspunt is zeker het bedienend personeel, die waren zeer vriendelijk en reageerden goed toen zij vroeg of het had gesmaakt, en wij uit beleefdheid niet wilden liegen.
Dikke pluim voor diegene die dat "eten" op tafel moeten zetten.
Niet OK?
Proever30767 - Heerlijk met z'n vieren het Wildmenu genomen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Mooie en niet dure wijnen bij gedronken ( o.a. een heerlijke Ripasso). Bediening is vriendelijk en attent. In het Grand-Cafe nog lekker na zitten borrelen. Top die Linteloo Gold. Nu
vier keer in een jaar geweest; weer goed bevallen. DOEN!
Niet OK?
Proever52664 - 19-10-06; 20 personen. Wij hadden een teamuitje in Oudaen. In een zaal boven het kleine amfi-theatertje. We hadden een 4-gangen menu á € 42,50,- p.p. Alle gangen waren prima in orde, behalve de boullion. Niet dat die slecht was, maar
het stak behoorlijk af bij de rest van het menu, beetje jammer. Verse groenten, mals vlees en een origineel dessert. De franse keuken levert mooi werk af, goed van kwaliteit maar is niet bovengemiddeld wat mij betreft. De bediening was jong en opgewekt, kwam soms wat studenterig maar vooral toch ook professioneel over. Ondanks de 7+ voor het totaal ga ik een volgende keer meer spanning opzoeken. Dit is meer voor mensen die op safe spelen en bereid zijn hiervoor te betalen.
Niet OK?
Proever52498 - Op maandagavond even mosselen eten bij Oud Daen. Geen doorgekookte mosselen maar beetgaar. Heerlijk. Prijs-kwaliteit is in juiste verhouding. Zeker voor de maandagavond
Niet OK?
Proever51073 - Met een groep van 40 gegeten. Inrichting is mooi, bediening doet haar best, alleen het eten deugt niet. Lijkt alsof alles te lang onder warmhoudlampen heeft gestaan. Vis vooraf is erg droog, lamsvlees doorbakken. Duidelijk wordt bezuinigd op paprikabouillon (met
hulp van blokje?) en het dessert (klodder kwark met frambozenjam). Ook de sauzen moeten het ontgelden. Drie druppels per bord en nauwelijks proefbaar. Positief punt, het brood is lekker. Wordt alleen weggehaald voordat het diner begint.
Blader door alle meningen
Proever42730 - Mijn omelet met kaas was behoorlijk fors en er zaten grote stukken kaas op de omelet, het oogde al met al wat rommelig hoewel de smaak erg goed was. De salade bij de omelet was wel vers, maar ontbeerde
enige dressing waardoor het wat flauw smaakte. Vriendelijke studentikoze bediening.
Niet OK?
Proever49247 - Wij dachten lekker op het terras bij Oudaen te borrelen en eten tijdens het heerlijke zomerse weer...Niet dus! Alle drankjes en bestellingen per order afrekenen!!! Dus drankjes vooraf apart afrekenen...voorgerecht wat tegelijk met het hoofdgerecht kwam vooraf afrekenen en daarna
dus ook gelijk het hoofdgerecht afrekenen en dan ook nog eens het dessert en koffie apart afrekenen...ging ons iets te ver!!! Na wat geruzie met de bediening werd er een "uitzondering op de terras policy" gemaakt en konden we het meeste uiteindelijk toch in een keer afrekenen...(elke betalingsronde willen pinnen werd ze toch te veel aangezien ze elke keer naar binnen moesten om het pin apparaat te halen! Wat een service! Ook nog eens beweren dat dat overal in Utrecht op het terras moet...nog NOOIT zo bizar meegemaakt). Het eten op zich was trouwens wel okay maar doordat ons irritatie niveau dusdanig hoog opgelopen was is dit me niet bijgebleven. Ons advies: eten bij Oudaen is best okay, maar ga lekker ontspannen binnen eten ook al is het 35 graden of ga er alleen lunchen en bestel ALLES in een keer!
Niet OK?
Proever49058 - We zijn hier op 23 juli jl. wezen eten (brasserie, restaurant is gesloten in de zomer) En vonden het eten okay, maar dat was het dan ook. Ook de bediening vonden we niet echt bekwaam.
Niet OK?
Proever49016 - Erg gezellig plek om te lunchen, vooral in het prachtige Stadskasteel maar ook buiten aan de Oudegracht. De salade met geitenkaas en appel vind ik een topper, maar ook de clubsandwich is prima.
Het is hier vaak druk en de bediening
is over het algemeen wat onpersoonlijk (door de drukte?).
Niet OK?
andreasvdwal - Het was hier lekker eten en een goede bediening maar het is er wel erg luiddruchtig zodat je allebei behoorlijk hard moet praten om elkaar te verstaan.
Blader door alle meningen
Proever37866 - Met z'n vieren erg lekker gegeten in het restaurant van het mooiste pand dat Utrecht kent. Zowel de dinerkaart als de wijnkaart bieden een zeer ruime keus. Het personeel is vriendelijk en heeft ons een geweldige avond bezorgd.
Niet OK?
Proever32563 - Met grote groep een heerlijk 4-gangendiner mogen nuttigen begeleidt met mooie wijnen. We werden netjes ontvangen en de bediening was werkelijk goed. Het eten was fantastisch in een prachtige ambiance. Een aanrader!!!
Niet OK?
Proever30767 - In het Grand-cafe gedineerd. We wilden met zijn drieen een makkelijke snelle hap. Kozen dit keer niet voor het restaurant op de eerste verdieping.Sate smaakte goed, Piepkuiken in Romertopf is een leuk gerecht en de mosselen waren ook heerlijk. Bediening
is vlot en gezellig.
Leuke entourage. En die plas bier uit eigen brouwerij is ook niet te versmaden!
Niet OK?
Proever32615 - Maandag 11 april bij restaurant Oudaen gegeten.
Bij binnenkomst zeer overweldigend mooi, maar als je begint te eten vedwijnt dit alles steeds meer naarmate je meer gangen krijgt er wordt naar mijn mening fantasieloos en smaakloos gekookt. In totaal
3 verschillende kelners aan tafel gehad waarbij er maar 1 zijn vak verstond en als klap op de vuurpijl was de koffie ook nog zeer onsmakelijk (vies) en de rekening wil ik niet meer aan herinnerd worden (200) voor 3 personen, jammer want het is om te zien een mooi restaurant.
Niet OK?
Proever32255 - In het paasweekend bij Oudaen gegeten.
De ambiance is er prima als je er voor het eerst komt.
Je proeft best een beetje de middeleeuwse sfeer van het oude pand en de entourage.
Het eten viel er tegen.
De boullion met stukjes verse prei
was echt veel te zout; dit werd ook erkend nadat wij het hadden gemeld.
Het lamsvlees dat wij daarna geserveerd kregen zat helaas vol met zeentjes.
Volgens de kok hoorde dit zo bij dit type lamsvlees; dat hadden wij graag van te voren geweten.
De ober verklaarde dat hij dit gerecht hier zelf nog een dag tevoren had gegeten en dat het toen echt goed was.
Helaas; bij ons liep dat mis.
Jammer.
Voor een totaalbedrag van 85 euro was deze maaltijd echt niet goed genoeg.
We hebben eenmalig van de ambiance kunnen genieten en dat is voor ons genoeg.
Blader door alle meningen
Proever30767 - Dinsdag 1 maart bezoekje aan het restaurant op de eerste verdieping gebracht.
Heerlijk a la carte gegeten. Vooral de springbok is een aanrader. De 4-gangen gingen in een net tempo voorbij. (ondanks de drukte)
Bediening was attent en enthousiast aan het werk.
Een
van de weinige restaurants waar je nog aan een ruime tafel kan zitten.
Niet OK?
Carla35 - Bediening is zeer slecht, veel te lang wachten op je bestelling. Heb ik al een aantal keer meegemaakt. Dus voorlopig bezoek ik Oudaen niet meer.
Niet OK?
Proever27754 - Heerlijk gegeten in het a la carte gedeelte van het sfeervolle restaurant. Menu is divers, kwaliteit en prijs uitstekend. Bediening is erg vriendelijk en professioneel. Hebben wederom een heerlijk avondje van Oudaen genoten! Complimenten aan het team!
Niet OK?
Carla35 - Eten is redelijk. Prijs/kwaliteit verhouding is niet goed, vrij prijzig voor wat je krijgt. Bediening laat belachelijk lang op zich wachten!!! Je kan zomaar een uur moeten wachten op je bestelling! Leuke locatie, maar valt door de slechte service
erg tegen.
Niet OK?
Proever24549 - Ik heb hier heerlijk gegeten. Je hebt geen idee wat er op je bord ligt en als het bedienend personeel de Franse namen van de gerechten opnoemt, weet je nog niks, maar het is wel heel lekker allemaal. De ober
was erg vriendelijk en kwam op ons verzoek steeds nog even uitleggen wat we nu eigenlijk aten. Kortom: lekker luxe gegeten in een sfeervol restaurant.
Blader door alle meningen
Proever24431 - Lunch voor een groep,met Fransen, Belgen en Engelsen. Hollandse broodmaaltijd. Slechte keus. Kaas stond al uren op tafel te zweten, koffie idem dito in de kannen en personeel ruimde de lege soepkoppen niet op. Pakjessoep overigens. Horrible,
Niet OK?
Proever23047 - Perfect gegeten. Originele kaart, mooie gerechten, goede smaken en heerlijke wijnen. Bediening past zich perfect aan aan de sfeer aan tafel, is vriendelijk en goed. Locatie en entourage fantastisch! Ik heb genoten.
Niet OK?
Proever20406 - Goede keuken en prettige bediening echter geen topniveau. Uitgebreide kaart en er wordt gezellig gekookt.
Niet OK?
Proever18407 - Voor redelijke prijzen krijg je hier een heel leuke kaart, attente bediening en echt bijzondere sfeer. Plus is dat ook grotere groepen goed kunnen eten. Bovendien brouwen ze hier hun eigen bier en dat is onwijs lekker.
Niet OK?
heineken - Afgelopen week heb ik in restaurant gegeten. Ik was onder de indruk van de inrichting van het hele pand, heel erg mooi.
Het eten was heerlijk, maar werd overschaduwd door de bediening. Ik heb zelf ook een restaurant en let
dus ook op de bediening. Bji mijn reseriring, had ik gevraagd om twee glazen champagne bij binnenkomst. Toen wij binnen kwamen, werd er een hele fles geserveerd, toen ik vervolgens zei dat ik alleen om twee glazen had gevraagd, werd mij verteld dat zij alleen flessen serverden. Ik heb hiervoor vriendelijk bedankt.
Toen ik het hoofdgerecht kreeg geserveerd, vroeg ik om een glas wijn, die lekker zou smaken bij mijn zeeduivel, de serveerster kwam terug met een fles. Zij schonk direct mijn glas vol en zij met de fles in haar hand dat dit een Italiaanse wijn was, ik kon het etiket niet eens zien. Ik zou er zelf voor kiezen om gasten eerst te laten voor proeven, zodat zij de keus kunnen keuren. Tijdens het eten is er niemand langs geweest om even te vragen of alles naar wens was.
het dessert was overgens eerlijk.
Mijn gehele verwachting van de restaurant is door de matige bediening zeker bijgesteld, ik had namelijk hoge verwachtingen nav de reacties op deze site. Ik zou er niet snel meer eten.
Blader door alle meningen
Proever16915 - Zeer mooie lokatie aan de gracht, prachtig stadskasteel en een gezellig restaurant. De kaart is verrassend, de sommelier is goed op de hoogte en zeer charmant. Voor herhaling vatbaar!
Niet OK?
Proever16133 - Na een zware werkdag besloot ik met wat collega's een hapje te gaan eten in Utrecht.
In overleg werd het het restaurant van Oudaen; hadden de laatste tijd positieve geluiden gehoord.
Eerst even gezellig geborreld; hun eigen bier is zeker een aanrader.
Bediening in het grand-cafe was zeer attent. Het was bomvol maar desondanks goed geregeld. Op de eerste etage zit het restaurant. Ook daar is de bediening uitstekend. Ondanks dat wij veel wensen hadden en het restaurant vol zat, redde ook de keuken zich hier goed uit. Er wordt mooi gekookt met niet te veel poespas. Goed gegeten voor een nette prijs. Komen snel weer!
Niet OK?
Proever13793 - In het verleden diverse keren geweest , met een groter gezelschap. Niets te klagen, prima.
Het is in Utrecht namelijk heel moeilijk om met een groter gezelschap, in een mooie ambiance, redelijk te eten te krijgen.
Laatste malen dat ik er was,
meer dan prima. De bediening noemde het “ De grijze wind”. Zal wel een leuke marketing truc achter zitten. Echt antwoord kreeg ik niet.
Ik vind Iens een mooie site, waar je als consument je mening kwijt kunt. Voor mij een reden om dit restaurant via deze weg te vertellen dat ze goed bezig zijn.
Binnenkort zien jullie mij met mevrouw Krul!
Niet OK?
Proever12530 - Oudaen is uniek in het brouwen van eigen bier, heb onlangs een rondleiding in de brouwerij gehad, het ziet er echt heel erg mooi uit. Bij de gerechten in het restaurant krijg je van de gastheer goeie wijntips, je
kunt er lekker intiem eten het is echt alsof je terug gaat in de tijd bij Stadskasteel Oudaen !!!
Niet OK?
Proever9093 - Meer bruin café, dan stijlvol "stadskasteel." Het eten is eenvoudig, misschien zelfs fantasieloos, maar de prijzen zijn dan ook niet hoog. De bediening erg neutraal. Kortom, een saaie tent.
Blader door alle meningen
Proever1472 - Dat het een stadskasteel is, blijft leuk, maar er mag wel eens wat aan de inrichting gedaan worden. 15 jaar geleden kwam ik hier als student en toen zag het er exact hetzelfde uit. Inmiddels dus bruin, muffig; tijd voor
een opknapbeurt. Dure lunchkaart. Prijs/kwaliteit niet oke. Salade mozzarella bestond uit heel weinig sla (..?..) met een gesmolten bol smakeloze mozzarella. Geen buffel dus. Bij de uitsmijter rosbief werden 2 magere plakjes onder het ei verstopt. Prijsniveau is van een goed restaurant, eten is van snackbarniveau. Jammer.
Niet OK?
- DIt restaurant in Stadskasteel Oudaen is geweldig; het eten is heerlijk en de sfeer is rustig en intiem. Een heel bijzonder restuarant in hartje centrum.
Niet OK?
- Na lekker geborreld te hebben zijn we naar het restaurant op de eerste verdieping gegaan. Zat tjokvol, maar werden snel opgevangen.
In de imponerende kasteelzaal werd een goed viergangenmenu geserveerd. Bediening is vriendelijk en vlot. Prijs is goed te doen.
Gelukkig hebben zij een lift zodat wij na een goed glas wijn weer veilig konden afdalen. Voor herhaling vatbaar
Niet OK?
- We zijn bij Tussen Hemel en Aarde geweest, het zgn sfeervolle genieten. Inrichting was leuk en de locatie apart. Het was vreselijk rumoerig doordat er twee grote groepen van 30/40 man waren, dus weinig sfeervols of intiems. Bediening was
niet inspirerend, het gevraagde wijnadvies bleef bijvoorbeeld uit. Eten was zeker voor de prijs matig, taaie biefstuk (te lang warm gehouden), zeer zware en weeige soep en weinig creatief opgediend. Op klacht over biefstuk werd geheel niet gereageerd. Voor ruim 50 euro per persoon hebben wij toch vaak beter en sfeervoller gegeten. Wellicht kan het restaurant zijn eigen succes niet bolwerken.
Niet OK?
- prachtige inrichting. Magnifiek hoge plafonds en veel oorspronkelijke details.
Tafels zijn op een fatsoenlijke afstand van elkaar.
Verschillende restaurants, op verschillende verdiepingen.
onderin zit de Proeflokaal, een cafe, niet duur , voor een lekkere hap of avond eten.
Erboven zit een sjieke
restaurant.