| Keuken | Internationaal |
| Minimum menuprijs | €12.75 |
| Huiswijn per fles | €13.85 |
| Huiswijn per glas | €2.95 |
| Openingstijden | 17.00-22.30 |
‘Altijd een veilige basis om een goede hap te scoren’, zoals een ‘enorme pan heerlijke mosselen’ of ‘een lamsschouder met prachtige honing-tijmsaus’. Maar ook vis of vegetarisch ontbreekt niet, bij dit restaurant in ‘gezellige oud-Hollandse sfeer met veel donker hout’. ‘Je voelt je hier meteen thuis.’ Dat komt ook door de over het algemeen ‘vriendelijke en oplettende bediening’. Het ‘concept is eenvoudig’ en ‘de verhouding tussen prijs en kwaliteit klopt’.
Zonz 23 december 2011 | |
Gisteravond gezellig gegeten in goede (bruin eetcafe+) ambiance. Lekker eten met leuke vrolijke (blonde) bediening doet je nogmaals terugkomen. Het hertje op ons bord werd zelf ter plaatse even voor ons geschoten; hoe zo vers? Dames bediening bedankt voor deze leuke avond!! |
rotterdammertje 24 oktober 2011 | |
Leuk en gezellig eetcafe met vriendelijke bediening voor een snelle hap. Eten wat minder, sateh aangebrand en 1 bakje frites voor 4 personen is wel aan de erg magere kant. |
sergioboer 14 februari 2011 | |
na een gezellige borrel in de nieuwe dikke dries werden we gewezen op restaurant het winterhuis,waar we heerlijk gegeten hebben. Vooraf de winterhuis proeverij en als hoofdgerecht een subliem gebakken ribeye. Een nagerecht was niet meer nodig, hier krijg je geen liflafjes maar eten. Prijs/kwaliteit precies goed, hier gaan we weer vaker komen. |
svvv 12 februari 2011 | |
Op zich alleszins redelijk, maar ZOUT !!!. blijkbaar heeft de kok het idee dat als je overal maar heel veel zout en kruiden opgooit het vlees lekker is. jammer verder oke, maar zet snachts een glas water naast je bed |
coendekorte 1 februari 2011 | |
Wij komen hier eigenlijk vrij regelmatig. Gezellig, goed eten, goede service.. altijd genoeg eten en lekker muziekje! De bediening is altijd aardig!.
Geef zelf je mening over 't Winterhuis