Ik kom hier al bijna 2 jaar m\'n bagels halen en ik vind het nog steeds de beste bagelshop in Amsterdam. De prijs is ietsje aan de te hoge kant maar het is het waard: Mooie, schone en modern uitziende zaak, Bagels rijkelijk belegd, eten is vers en vriendelijk en behulpzaam personeel. Sinds enige tijd ook lekkere verse sapjes (aanrader) en voor de kieskeurige eter: je kan zelfs ingredienten laten toevoegen of weglaten. Lekkere koffie ook trouwens. Ik kom hier zeker elke keer weer terug, ga zo door meiden!
Uitstekende ontbijt- en lunchplek! Na 1 bagel is zelfs de hevigste trek gestild, na 2 bagels kun je vervolgens een maaltijd overslaan. Eerlijk gezegd zou ik qua zowel smaak als uiterlijk wel 3 bagels Italian, Cheddar, New York, Gezond en Humus lusten, al lijkt dat fysiek haast onmogelijk... Alhoewel, met tussendoor altijd razendsnel gebrachte verse jus d\'oranges of die uniek lekkere koffie?!
Eindelijk een \'Bagel Corner\' waar je geen mes en vork en een bord met \'garnituur\' krijgt. Slimme verpakking van de bagel in twee helften...alles blijft op de bagel en mijn handen blijven schoon! Waar de meeste bagel tenten steeds meer op bruine kroegen gaan lijken heeft deze zaak nog immer iets weg van \'Dean & Deluca\'s\' in NY. Fris en cosmopolite. Bediening is flexibel..als het niet spitsuur is..probeer de bruine bagel met enkel humus en komkommer...en een kappertje!
Deze bagel-bar heeft heerlijke bagels! Verse ingredienten en leuke namen op het menu: zoals Classic lox (gerookte zalm, bieslook&ui creamcheese, kappertjes) of New York (pastrami, tomaten creamcheese, honongmosterd) De heerlijke ILLY koffie kun je in meerdere maten handig meenemen of direct opdrinken, er is zelfs caffeine vrije ILLY-koffie!!! kortom niets mis met deze tent en dus zeker een aanrader!!
okee, je krijgt chipjes bij je afhaalbagel en ze snijden de bagels handig doormidden om ze handzamer te kunnen eten, maar dat is dan ook al het positieve wat ik over deze zaak te zeggen heb. vergeleken met andere bagelzaken in amsterdam is dit echt drie keer niets. bagels zijn droog, beleg wel erg zuinig en bovendien erg aan de prijs.