‘Het loopt tegen half één en je bent toe aan een troostrijke lunch’; gelukkig zit Odette dan voor je klaar. Naast een ‘lunch met heerlijke broodjes’ is het ook zeker ‘de moeite waard om een keer te gaan ontbijten’. Het is een aanrader als je de tijd hebt, want de bediening is ‘niet al te snel’. Al zijn de porties soms ‘iets aan de kleine kant’, als je tegen half vier weer lekkere trek krijgt ga je ‘gewoon nog even terug voor een taartje’.
Vanmiddag na het schaatsen op de Keizers- en Prinsengracht warme chocolademelk met slagroom gedronken bij Buffet van Odette. De chocolademelk (gewone melk met daarin een chocolade lolly) was niet echt warm en de slagroom (op een apart schaaltje) viel ook tegen qua smaak. De chocolademelk kostte €3,50 en de slagroom €1,00, echt veel te duur. Ook was het er koud, wat tegenviel omdat we ons juist even wilden opwarmen na het schaatsen.
Ik zou graag een goede mening willen geven. Het eten is lekker en het is sfeervol. Hoewel het personeel vriendelijk is, zijn ze duidelijk nog niet gewend aan de drukte. Alles gaat langzaam en er wordt veel vergeten.
Ik kom wel terug!
Odette is verhuisd naar Prinsengracht en heeft meer tafels en grotere keuken. Hierdoor is kwaliteit gerechten sterk verbeterd. Leuk sfeervol lunch restaurant, nu tot in vroege avond open.
Leuke tent met heerlijk eten zoals ik het gewend was in de mediterrane landen. Fris, verrassend en mooie smaken. Goede bediening en wat ik altijd aardig vind, is dat ik lekkere nieuwe gerechtjes kan proeven. In combinatie met een droge witte Duitse wijn, kom ik hier graag. Aanrader!