ActiviteitenBrasserie, Sandwichshop, Afhalen, Catering, Wijnbar, Koffiebar
KeukenBiologisch, Tapas/mezze & Internationaal

13 mei 2013

Mooie locatie aan de Prinsengracht. Hier geweest voor ontbijt. Service is prima, maar de prijs/kwaliteit verhouding is echt niet goed. Voor € 17,- verwacht ik een zeer uitgebreid ontbijt, maar dit viel erg tegen. Bij het uitgebreide ontbijt zit bijvoorbeeld geen enkel brood met beleg. De kwaliteit van de gerechten (omelet en croissant) is goed, maar niet voor dit bedrag.

Gegeten op: 10 mei 2013.
shjvp
shjvp
Expertproever

11 mei 2013

Mooie plek aan de Prinsengracht met een even mooi interieur.

Jammer dat er bij veel gerechtjes vermeld moet worden wie de producent is, worst van Brandt en Levie, kazen van L´ Amuse. Draagt niet bij aan de kracht van je eigen zaak.

Bediening onervaren, weten niet wat ze moeten doen en daardoor chaotisch.

De selectie van hapjes was ok, stukje paté, wat asperges en verder is het eigenlijk niet eens blijven hangen.

Poussinkippetje en steak waren prima maar in mijn optiek was de saus of jus bij beide gerechtjes hetzelfde.

Koffie is van Bocca en heel lekker.

Meer een plek voor een drankje.

Gegeten op: 7 mei 2013.
david1975s
david1975s
Meesterproever

6 mei 2013

Leuke lunchtent. De salade is echt een must! Ook lekkere koffie en taartjes. Vind de prijzen wel vrij hoog voor een broodje of vers sapje, het lijkt wel of de prijzen op de oude locatie een stuk lager waren?

Gegeten op: 3 mei 2013.
cynthia
cynthia
Expertproever

27 maart 2013

A very nice place near not-so-nice Leidseplein. Had ravioli with pumpkin & sage - the dough was slightly too thick on the edges but it was a tasty bowl of pasta. Wine was good too! Would def come here again.

Gegeten op: 16 maart 2013.
sabropisac
sabropisac
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

25 januari 2013

Oh, wat was het weer heerlijk, de lunch bij Odette. Zo'n bordje van het buffet is echt een feest: alles is lekker. Fijne verrassing waren de spruitjes, jammy!
Mijn tafelgenoot had bruine boterhammen met pastrami en zuurkool met cornichons en een vleugje mierikswortel. Ook van die kant louter goede berichten.
Allebei een glas (ok, twee) heerlijke biologische cider erbij, espresso toe. Helemaal af. Het was berendruk, dus een tikkie rommelig, maar wel heel gezellig. Reserveren is aan te raden als je zeker wilt zijn van een tafeltje.

Gegeten op: 25 januari 2013.
TdH
TdH
Topproever

Alle 26 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Buffet van Odette

Schrijf hieronder je recensie over Buffet van Odette. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag10:00 - 21:00
DinsdagGesloten