Er wordt hier geen alcohol geschonken, maar dat mag de pret niet drukken. Geen gerecht is echt pittig (vind ik wat jammer), maar smaken heerlijk! Klein, gezellig en persoonlijke aandacht!
Heerlijk echt thais eten bij dit eenvoudige restaurantje. Bediening kan wel een wat langzaam zijn, maar de eigenaar heeft niet voor niets een Thaise vrouw, Cha Cha( rustig aan) en geniet van het eten, zo gaat dat ook in Thailand.
Eten is op zich altijd goed bij Chutima's, maar afgelopen zondag bijna een uur moeten wachten voor afhalen. De rangorde van behandeling door de eigenaar is ook volledig willekeurig en wekt irritatie op. Jammer, maar dus geen optie meer...
De gerechten zijn nu eens ècht Thais, de schaaltjes waarin het eten wordt geserveerd zijn oogstrelend en je krijgt goed en vriendelijk advies. Mocht je een keer wat langer moet wachten, wat ik zelden heb meegemaakt, dan is dat de moeite dubbel en dwars waard.
Geef zelf je mening over Thai Food House Chutima's