Een schitterende mix van smaken, exotische invloeden en verse ingredienten. Het is de Royal Thai cuisine die je kan vinden in White Elephant. U zult worden verwend met authentieke ambiance en worden bediend met een lach.De culinaire creatie's worden door onze top chef kok met hart en ziel bereid tot het beste Thaise eten in de stad.
In het Thaise restaurant White Elephant zijn de tiger prawns reusachtig en is de ossenhaas heerlijk mals. Verse ingrediënten als citroengras en Thaise basilicum geven de gerechten een rijke smaak. De olifantjes achter de gerechten geven de pittigheid weer. Liefhebbers van pedis zijn hier op het juiste adres, want wie kiest voor drie olifantjes krijgt ook écht pittig eten! De gerechten worden mooi opgediend in kleurrijke schalen of in gevouwen bananenbladeren.
Wij hebben hier weer heerlijk gegeten. We vinden dit één van de beste Thaise restaurant in Amsterdam. De gerechten zijn goed op elkaar afgestemd en de bediening is bijzonder vriendelijk.
Een stukje Thailand in Amsterdam. Gerechten zijn pittig en goed van smaak - dus niet vernederlandst - en je krijgt bijzondere smaak combinaties voorgeschoteld (bananenblad salade en black sticky rice zijn voortreffelijk!). Bediening is prima. Voor de grote trek toch een voorgerechtje erbij bestellen. Prijzen voor een Thai best wel duur, dus een wekelijkse bezoek wordt het helaas niet.
Afgelopen week weers eens bij de White Elephant gegeten en het blijft echt de beste thai! De beef met thaise basilicum is zo mals en ook de black tiger prawns met curry zijn heerlijk. De thaise toetjes zijn mij te zoet, maar nu serveren ze kleine taartjes van Kuyt. Wat wil je nog meer!
Hier blijf ik terugkomen.
Het is alsof je Thailand binnen loopt. Eten bij white elephant is heeerlijk! Ik had het gevoel dat ik in Thailand was. Zowel de smaak van het eten als de service van het personeel gaven mij dat gevoel! Als je serieus Thaise wil eten moet je bij white elephant zijn! Aanrader!!