Het eten was geweldig, heel erg lekker. Authentiek Thais eten voor een goede prijs.
Vriendelijke bediening en het was er heerlijk rustig in het restaurant.
We snappen eigenlijk niet goed waarom de zaak zo rustig is en men negatieve recensies aantreft. Weliswaar is het interieur niet om over naar huis te schrijven, helaas niet stijlvol of gezellig te noemen, maar het eten is super en smakelijk Thais. De prijzen zijn ook redelijk en de bediening door een wat stille gastheer met aparte glimlach en dito bril is ook wat men verlangt. Kortom.. geef het een kans.
Misschien is het niet eerlijk om van 1 ervaring uit te gaan.
Ik kom regelmatig in de naastliggende toko. Uitstekende adviezen en ik word er altijd goed geholpen. .. Ik dacht, laat ik maar iets makkelijks bestellen. Dat kan niet misgaan; Pad Thai. Vreselijk; geen smaak, niet gaar. Totaal wat je niet verwacht van een Thai. Ik ga het nog wel een keer proberen om ze nog een kans te geven. dit wordt nog teruggekoppeld
Bijna niet te begrijpen dat er mensen zijn met slechte ervaringen hier. Kom er regelmatig en het eten is iedere keer perfect. Vers, fris, goede kruiden en vriendelijke bediening. Ongelofelijk dat het er zo leeg is. Dit is nou typisch een aanrader!