| Keuken | Japans |
| Huiswijn per fles | €16.00 |
| Huiswijn per glas | €3.10 |
| Openingstijden | 14.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Mrs.M. 7 maart 2012 | |
Leuk restaurant, kraakverse vis - de rest ook natuurlijk. Met iets oudere kinderen is dit restaurant een aanrader. Heerlijke sushi en sashimi. Ontzettend vriendelijke bediening. Ik kom er graag. |
ivor 22 januari 2012 | |
Ik kom hier graag. Niet goedkoop, maar erg lekker met goede ingrediƫnten, en vermakelijke manier van bereiding. |
Marloes32 9 januari 2012 | |
Regelmatig ga ik hier met mijn vriend eten en het is eigenlijk altijd goed. Bediening is zeer correct, alles volgens de regels. Eten is altijd van goede kwaliteit en vooral als je het verrassingsmenu neemt, worden de meest uiteenlopende gerechtjes voor je gemaakt. Minpuntje, na een paar uur zitten, krijg je wel erg last van je rug op de (te) rechte stoelen. |
proever567 8 januari 2012 | |
Erg teleurstellend: wel een mooie sfeer en de sushi starters zijn lekker, maar de rest van het menu was helemaal niet authentiek Japans, maar een soort Chinees-Nederlandse parodie op Japans eten, met te veel show, olie en soja-saus, en te weinig belangstelling voor de toebereiding van het (wel goede) vlees. Het smaakte allemaal hetzelfde en duurde veel te lang, bijna 4 uur voor een gewoon menu. En het is erg duur, aangezien de toch wat matige kwaliteit van het eten. |
Eva210 7 januari 2012 | |
We komen hier al jaren en altijd is het weer een feestje. Goede bediening die zijn vak verstaat en altijd wordt gewerkt met goede kwaliteit van vlees en vis. De kwaliteit is constant: als je hier komt dan weet je wat je kan verwachten en we zijn daarin nog nooit teleurgesteld. De prijs verhoudt zich daar prima naar. |
Geef zelf je mening over Fujiyama