‘In dit eetcafé kan je alles steeds weer laten bijvullen’, en laten we daar nu toevallig erg van houden! Als je een rijsttafel bestelt wordt ‘de hele tafel volgezet met verschillende gerechtjes’. Gelukkig ‘hoef je hier niet de hoofdprijs te betalen’, want ‘de prijs-kwaliteitverhouding klopt gewoon’. De joviale mensen in de bediening zijn oprecht geïnteresseerd en nooit te beroerd het een en ander uit te leggen. ‘Met als nagerecht een heerlijk stuk spekkoek’ is je avond echt compleet.
Hebben hier al regelmatig gegeten, smaakt altijd uitstekend en gezellig/vriendelijk personeel. Enkele weken geleden gebruik gemaakt van de catering dienst, we hebben nog nooit zo een goed feest gehad. Één en al lof dus en een absolute aanrader!
Allereerst: aardige bediening. Voor de rest kregen we piepkleine bakjes eten geserveerd, wel zo snel op de tafel verschenen dat ze niet versbereid konden zijn. Niet eens netjes in de schaaltjes geserveerd, slordig dus. Kleine hoeveelheden. De prijskwaliteitverhouding ontzettend scheef! Het interieur was nogal 70tiger jaren.
Vorige week heerlijk hier gegeten. Het was wel druk, maar dat was heelemaal geen probleem voor de bediening en de koks in de keuken.
Een mooie zaak, fantastisch eten en heerlijke wijnen bereid en geschonken door bijzonder attent personeel.Graag weer!!!
Na onze slechte ervaring mochten we het overdoen.
Dit was gelukkig de moeite waard!
We hebben gemerkt dat het ook anders kan.
We hebben een voortreffelijk verrassings diner gegeten.
Dit keer een goede service ervaren. Bij alles wat we kregen werd uitgelegd wat het was. We hebben onze buik meer dan rond gegeten....
De vorige ervaring was bespreekbaar met de eigenaar. Hij gaf aan dat er van hun kant inderdaad wat steekjes zijn laten vallen.
Heel dapper om dit toe te geven en om opnieuw de confrontatie aan te gaan. Dit getuigd van een goede restauranthouder die de naam van zijn restaurant hoog wil houden.
Paul, bedankt, en deze goede recensie hebben jullie verdiend!
Afgelopend weekend hier wezen dineren, onze verwachting te boven voor dit geweldige indonesische eetcafe.
Snelle en adviserende bediening uiteindelijk gekozen voor de luxe rijsttafel.Was wel een beetje druk waardoor de bediening net de tijd had om alles goed bij te houden maar dat deden ze heel goed.
We gaan snel weer een eechte aanbeveling waard deze super gezellige en sfeervolle tent !!!