| Activiteiten | Eetcafé, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk gegeten in dit restaurant. Omringd door houten katten hebben wij genoten van een rijsttafel. De gerechtjes waren heerlijk. Als enige minpuntje zou ik kunnen opnoemen dat de tafel wat aan de kleine kant was. Maar dit maakt het ook knus en gezellig. Doordat alle schaaltjes tegelijk op tafel kwamen waren sommige gerechtjes op het laatst wat aan de koude kant.
Overall een erg smakelijke en gezellige avond gehad.
Vanavond geweldig gegeten bij het Javaans eetcafe. Eten heerlijk, we hadden een javaanse rijsttafel. Gezellige sfeer, bediening erg aardig. Hier komen we zeker terug. Enig puntje van aandacht zou kunnen zijn dat de gerechtjes snel afkoelen. Verder top!
Op proeven in Groningen hebben we een hapje van ze geproefd. Naar aanleiding daarvan besloten om er te gaan eten. En dat viel zeker niet tegen. Meeste uitgebreide proeverij hebben we genomen en nagenoeg alles viel bij ons in de smaak. Van de meeste hapjes mochten we kosteloos extra porties bestellen. Prijs/ kwaliteit was goed! Enige minpuntje was de erg kleine tafel zeker voor zoveel bakjes en schoteltjes.
Gegeten op: 15 september 2012.
Heel mooi en zeer gezellig ingericht, service is super en voor ieder wat wils. Ik ben er meerdere malen geweest en ga er nog steeds graag naar toe. Al is het voor een fijn diner, hier zit je goed. Prijs kwaliteit verhouding is prima.
Een heerlijke avond hebben we gehad bij Javaan Eetcafe. Voortreffelijk eten, bediening zeer vriendelijk doch professioneel, nette prijzen en gratis kroepoek vooraf plus een likeurtje van het huis bij de koffie. Zo maak je het niet vaak meer mee. We hebben genoten. Bedankt voor de geweldige avond, wij zullen zeker weer komen!
Gegeten op: 4 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Javaans Eetcafé
Schrijf hieronder je recensie over Javaans Eetcafé. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:00 - 21:30 |